Nie nie nie ciociu! Trzeciego kotka nie będzieelsa pisze:Ej, tu spisek goni intrygę, co się wyrabia na tym świecie <diabeł> <roll> <mrgreen>
Cioteczko, a więc, pomijając Twoje knowania, bo wiem, że mają ostateczny cudowny rezultat, a więc moje odwiedzinki Egonka i Amisi, jestem w stanie przystać na wszystko, łącznie z sesjami i innymi ekscesami 8-) Czego się nie zrobi dla czekoladowo-kremowej słodyczy <oops> <zakochana> <serce> Naprawdę bardzo się ucieszyłam, że Egonek zamieszka u tak wspaniałej kocio-ludzkiej rodzinki! <serce> I będę go miała na wyłączność - przynajmniej na foteczkach <zakochana>
Czy chcecie nam jeszcze coś powiedzieć, że tak subtelnie zwracacie uwagę, że niby coś nie zostało dopowiedziane? <diabeł>
Będzie 3 kotek? <oops> <oops> <oops>
A poza tym jakże bym mogła chwalić się tylko jednym chłopczykiem a o drugim nie wspomnieć ani słówka gdyby prawda była inna
Wszystko już wiecie Cioteczki <mrgreen>
Jedyną małą niespodzianką pozostaje data przeprowadzki Egonka do nowego domku... <gwiżdże>
No i data odwiedzin cioci Elsy <roll>
PS. Amisia dziekuje ciociom za komplementy i docenienie jej zaangażowania w chronieniu domu przed intruzami <mrgreen>