A ja bym chciała, żeby mnie i chłopaków Elsa pięknie obfociła :-)Becia pisze:Ja to nie tylko na bibę chciałabym być zaproszona, ale również na warsztaty <mrgreen>elsa pisze:Yolla, bardzo bym sobie życzyła, żebyście mi wykrakały tego wykładowcę <oops> Jeżeli kiedyś tak się stanie, to zaproszę Was wszystkie na wielką bibę!![]()
![]()
![]()
*Kostek*Sonia*Rominka*
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Mówiłam już, że uwielbiam tu zaglądać? na pewno nie <lol>
Elso, Twoja kocia ekipa jest po prostu wspaniała, co tu dużo mówić <zakochana>
można całymi dniami oglądać te zdjecia i NIGDY się nie znudzą <mrgreen>
przesyłam głaski dla moich ulubieńców <zakochana>
Sońciu <serce>
Rominko <serce>
Kosteńku <serce> 
Elso, Twoja kocia ekipa jest po prostu wspaniała, co tu dużo mówić <zakochana>
można całymi dniami oglądać te zdjecia i NIGDY się nie znudzą <mrgreen>
przesyłam głaski dla moich ulubieńców <zakochana>
Sońciu <serce>
- elsa
Dziewczyny
Nawet jak się powtarzacie, to mi to wcale nie przeszkadza, nie przejmujcie się, że mi się znudzi, czy coś <mrgreen>
Fajnie, a nawet więcej niż fajnie, bo bardzo miłoooo jest czytać takie pochlebne słowa <serce> Świat od razu jest piękniejszy, za co Wam dziękuję!
Nie wiem czy wiecie, ale chyba jakiś romans forumowy się szykuje, Nanduś i Sonia mają się ku sobie <gwiżdże> Ale żeby nie było, że ktoś coś przed kimś ukrywał, to wrzucam Nandusiowi całą prawdę o Soniaku <gwiżdże> No wiecie, kto by się chciał później bawić w reklamacje 8-)
Marzycielka, która mocno pracuje nad utrzymaniem swojego statusu <mrgreen>

Dzisiaj mniej artystycznie, bo foty z telefonu <mrgreen>
Fajnie, a nawet więcej niż fajnie, bo bardzo miłoooo jest czytać takie pochlebne słowa <serce> Świat od razu jest piękniejszy, za co Wam dziękuję!
Nie wiem czy wiecie, ale chyba jakiś romans forumowy się szykuje, Nanduś i Sonia mają się ku sobie <gwiżdże> Ale żeby nie było, że ktoś coś przed kimś ukrywał, to wrzucam Nandusiowi całą prawdę o Soniaku <gwiżdże> No wiecie, kto by się chciał później bawić w reklamacje 8-)
Marzycielka, która mocno pracuje nad utrzymaniem swojego statusu <mrgreen>

Dzisiaj mniej artystycznie, bo foty z telefonu <mrgreen>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Soniaczek <serce> <serce> <serce>
Gdyby Nanduś czy też ktokolwiek inny miał jeszcze jakieś wątpliwości (chociaż to mało możliwe...) to po takiej relacji z pewnością zakocha się bez pamięci <zakochana>
Gdyby Nanduś czy też ktokolwiek inny miał jeszcze jakieś wątpliwości (chociaż to mało możliwe...) to po takiej relacji z pewnością zakocha się bez pamięci <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Sońcia z Nandusiem to jak lustrzane odbicia, nawet pozy podobne przyjmują <lol> , a wszystkim przecież wiadomo, że najtrwalsze związki to takie które łączą się na zasadzie podobieństw <lol>
- Neta
No wiesz co Elsa... takie nieprzyzwoite fotki matrymonialne <shock> <shock> <shock> Ja nie wiem czy to przystoi opiekunowi prawnemu... <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Sońka jak zawsze do zakochania <zakochana> więc wcale się Nandusiowi nie dziwię ani jego Pańci <roll>
<offtopic> A teraz trochę cierpnę, czy się Wam Morton spodoba... <roll>
Sońka jak zawsze do zakochania <zakochana> więc wcale się Nandusiowi nie dziwię ani jego Pańci <roll>
<offtopic> A teraz trochę cierpnę, czy się Wam Morton spodoba... <roll>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Uwodzicielka <serce>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
najwspanialsza <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Ha, ha... Ostatnia fotka wyraźnie tłumaczy, dlaczego człowiek po nocy przespanej na jednym wyrku z kotem potem cierpi na skurcze w nogach <lol> <lol> <lol>
A kiciunia jest the best! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A kiciunia jest the best! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No wiesz co, Elsa?
Zawsze po Twoich zdjęciach moje koty wydają mi się taki chude, gole i jakieś wiejskie i pospolite
A u Ciebie normalnie same mercedessy, wszystko takie ekskluzywne, ahhhhhh <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> Kocham Twoje koty i zdjęcia
Zdjęcia Soniaka w pościeli tez cudne
A u Ciebie normalnie same mercedessy, wszystko takie ekskluzywne, ahhhhhh <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> Kocham Twoje koty i zdjęcia
Zdjęcia Soniaka w pościeli tez cudne