Oj tak! Zdecydowanie dzielnie się spisała dziewczynka moja <serce> I jestem z niej bardzo, ale to bardzo dumnaDorotaK pisze:O jaki ładny wątek <gwiżdże> Krem z czekoladą <serce> <serce>
Jak już gdzieś wspominałam duecik prześliczny z Amisi i Egonka![]()
![]()
Amisia dzielnie się spisała przyjmując pod opiekę małego rojbra <roll>
A ona z dnia na dzień jest widzę coraz bardziej szczęśliwa <serce>
I przy takim duecie.... wątek po prostu musiał być... bardzo słodki <roll> <serce> <serce> <serce>
No cóż Dorotko, mówiłaś mu, sama słyszałam <mrgreen> Tylko chłopak już był widać przejęty czekającą go wyprawą i nic a nic do niego dotarłoDorotaK pisze:a Egonek hmmmm miał nie rozrabiać <lol> <lol> <lol> obiecał mi przed wyjazdem <gwiżdże> <gwiżdże>
Wychodzi na to, że wszystkie moje forumowe dzieci to rozrabiaki <diabeł> <diabeł>
Eguś na dodatek rozdarciuch jakich mało <roll> <roll>
muszę z mamą Hrizantemą poważnie porozmawiać o wychowywaniu dzieci![]()
Ale on jest tak słodki w tym swoim rozrabianiu, że po prostu nie ma opcji się na niego gniewać <zakochana> Nawet jak krzyczy jakby go obdzierali z futerka, że jest tak straszliwie głodny mimo że przed momentem połknął całą puszeczkę tuńczyka albo porcję wołowinki za siebie i za Amisię <shock>
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Aaaa ale... nie przypominam sobie żebyś coś mówiła, żeby Egonka nie karmić <shock>DorotaK pisze:Rozrabianie rozrabianiem ale żeby tak podstępnie rozpasać dziecko coby mu się dupcia w ciekawe kąty nie mieściła to już na prawdę nieprzyzwoitość <lol> <diabeł>
całe szczęście bez względu na wymiary polowanie na myszki można urządzać:
jak widać czy działa czy nie Eguś zabawę ma przednią![]()
![]()
A zresztą, jak widać punkt wyżej... jemu nie da się nie dać jeść <mrgreen> Krzyczy tak, że zawsze coś wykrzyczy <lol>
A bawić mam nadzieję będziemy się przednio w każdym rozmiarze <mrgreen>