Jesteśmy Ciocie :-)
Dziś dzieci oddzielnie, każde będzie mieć swoje pięć minut… a może i trochę więcej… <roll>
Pierwszy Egulinek <serce>
Amisia powiedziała, że ustąpi brzdącowi pierwszeństwa, w końcu i w domu sam wszędzie pierwszy się pcha… <mrgreen> Ale ja tam mam podejrzenia, że Amisia usłyszała gdzieś, że na scenie to największe gwiazdy występują jako ostatnie... <gwiżdże>
Ten nasz Eguś… <zakochana> Ilekroć na niego patrzę oczy mi się śmieją... <zakochana> Po prostu nie da się inaczej <zakochana> Zbój i rozrabiaka okrutna, ale jaki przy tym uroczy <serce> Wszędzie wejdzie, wszystko musi zobaczyć i dotknąć własną łapką, pobiegać, połapać ogon i umyć nogę – wszystko w tym samym momencie! Przezabawny jest nawet wtedy, gdy głośno krzyczy, że jest taki bardzo ale to bardzo głodny <mrgreen> A przy tym wszystkim wyrozumiały, bo zupełnie nie przeszkadza mu, że w tygodniu mokre śniadanko je koło 7-ej, a w weekend nawet o 10-ej <święty> W wolne dni wstaje na chrupki, odwiedza kuwetkę i wraca do łóżka <serce> Przychodzi się przytulić, mruczy jak oszalały, patrzy w oczy i zaczyna masaż… <gwiżdże> Tak tak ciocie, nie przesłyszałyście się, masaż <zakochana> Ugniata co mu wpadnie pod łapki, ręce, ramiona, brzuch… <gwiżdże> Mając Egusia wizyty w Spa mogę sobie zdecydowanie podarować <lol> <lol> <lol>
Myślę sobie, że był nam pisany <serce> Nie szukałam i nie rozglądałam się, chociaż wiedziałam, że drugi kotek prędzej czy później w domu się pojawi. Ale gdy zupełnie nieoczekiwanie moim oczom ukazał się ON nie było już odwrotu <serce> Zakochałam się bez pamięci i na szczęście Amisia z dnia na dzień coraz bardziej podziela moje zdanie

Uzupełniają się wprost bajecznie, idealna dawka szaleństwa i miłości <serce> <serce> A wszystko oczywiście zależne od pory dnia <mrgreen>
Oto i ON, nasza wszędobylska pchełka… Egon, Eguś, Egilinek <serce> by lajtovo <serce>
hej, hej, haloo… tu jestem
widzicie mnie dobrze?
na pewno?
tak pięknie myję moje śliczne łapcie
a tak… no wiesz, mogłabyś się trochę zawstydzić i nie patrzeć…
i czy ktoś mówił, że ja się dopiero uczę ja być władcą drapaka…?
ha, a to ja nie ja jest tu na odpowiednim miejscu!
a gdzie mi tu z tymi paluchami…
a to ty… to dobra
to miziaj…
i jeszcze tu…
a teraz będę sobie spać...
<serce> <serce> <serce>