Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Re: Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem

Post autor: Kamila »

:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: jacy oni są cuuuuuuddddooooooowwwwniiiiiiiiii :mdleje: :mdleje: :mdleje:
A jak tam leczenie Pajtonika, łapka ma się lepiej?
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

no wspaniali i jak słodko razem śpią <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Kamila pisze::mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: jacy oni są cuuuuuuddddooooooowwwwniiiiiiiiii :mdleje: :mdleje: :mdleje:
A jak tam leczenie Pajtonika, łapka ma się lepiej?
Łapka jakby ciut mniej, ale to jeszcze nie to. Szczególnie mocne drżenie jest, gdy stoi na wąskiej krawędzi np. wannie czy umywalce..
Leczenie nie jest lekkie, bo aplikacja Arthroflexu jest koszmarna. Już wolałabym podawać mu coś w formie tabletki <diabeł> Pajton nauczył się tak mocno zaciskać szczęki, że czasem umęczę się zanim mu to podam.. Sam aplikator jest fatalny, myślę, że strzykawką podawanie byłoby wygodniejsze jednak ciężko w tym przypadku dostać się do tego żelu. Żeby jeszcze mu to smakowało.. a tak to przytrzymuję mu pyszczek w górze, trochę pomasuję i wydaje mi się, że połknął, a on po oddaleniu się ode mnie macha głową na wszystkie strony i obryzguje żelem całą okolicę :mimbla:

obrazek
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Pan Puciek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A nie przeszłoby smarowanie mu łapki tym żelem? My tak podajemy Bezopet, bo w jedzeniu Eris nauczyła się go omijać, a jednak przytrzymanie i nałożenie na łapki jest dla niej na pewno mniej nieprzyjemne niż przytrzymanie i wciskanie do pyszczka.
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Ale podanie na łapkę może wywołać efekt wytrzepania jej na wszystkie strony. Lepiej już do pysia.

Co wet na to drżenie?
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Aleś Ty piękny kotusiu. <serce> <serce> <serce>
Trzymam mocno kciuki za zdrówko. :ok: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Bułeczka, nic tylko miziać ten pycholek <zakochana> :kotek:
Za łapki trzymam kciuki <ok>
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

maga pisze:Ale podanie na łapkę może wywołać efekt wytrzepania jej na wszystkie strony. Lepiej już do pysia.

Co wet na to drżenie?
Dokładnie tak, Pajton szybciej wytarłby łapę w ścianę, niż to zlizał <lol> będziemy próbować jeszcze raz z nabraniem tego do strzykawki.

Ostatni wet, u którego byliśmy był bardzo obojętny na moje uwagi i nie pomógł nam nic, w przyszłym tygodniu wybieramy się do lekarza zaufanego i zobaczymy co sądzi widząc łapki na żywo.

Dziękujemy za wszystkie kciuki :kwiatek:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

O rany jaka piękna PYZA z nadzieniem brytkowym <zakochana> tylko go zjeść ,a jak zobaczyłam wspólne fotki w rozecie to Padłam :mdleje: <zakochana> <zakochana>
Kaluta Kluchę załaputowałaby i zasyczałaby się bidula <mrgreen> ,a Kluch się jej boi mogę tylko zazdrościć takich widoków <serce> <serce> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Natashas pisze: Leczenie nie jest lekkie, bo aplikacja Arthroflexu jest koszmarna. Już wolałabym podawać mu coś w formie tabletki <diabeł> Pajton nauczył się tak mocno zaciskać szczęki, że czasem umęczę się zanim mu to podam.. Sam aplikator jest fatalny, myślę, że strzykawką podawanie byłoby wygodniejsze jednak ciężko w tym przypadku dostać się do tego żelu. Żeby jeszcze mu to smakowało.. a tak to przytrzymuję mu pyszczek w górze, trochę pomasuję i wydaje mi się, że połknął, a on po oddaleniu się ode mnie macha głową na wszystkie strony i obryzguje żelem całą okolicę :mimbla:
Ja mam inną metodę. Kupiłam strzykawki 2 ml i wyciskam żel na łyżeczkę a potem wciągam do strzykawki. Nie ma co ukrywać trochę się go przy tym marnuje, ale można podać bez problemu.
Zablokowany