Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
Dziękuje <mrgreen>Kamila pisze:A co tam u Fifunia, poszedł na tak długo do kąta za rozlaną wodę <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Sandra - jeśli dziś są Twoje imieniny to wszystkiego najlepszego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tak, dzis mam imieniny <mrgreen> u nas jest zwyczaj obchodzenia tylko urodzin, imieniny sa pomijane, chyba pierwszy raz ktos złożył mi życzenia imieninowe <mrgreen>
A Filipkowi jutro muszę zrobic jakies foteczki, bo jutro ten moj maluszek kończy 9 miesiecy <strach>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Dziś moja żabcia kończy 9 miesięcy
Bardzo poważny wiek <lol> Sto lat kochany maluszku, zdrówka przede wszystkim <serce> dużo ulubionych puszeczek i żeby Cię Pańcia przestała wreszcie denerwować tym nieustannym całowaniem
(znaczy, żebyś to pokochał, bo lepiej nie będzie <lol> )
Zdjęcia są takie sobie, nie mam porządnego aparatu, więc czekam na odpowiednią pogodę i męczę się z telefonem, do tego model nie współpracował dziś zbyt chętnie <lol>

najfajniej śpi się na szklanym stole <lol>

Bardzo poważny wiek <lol> Sto lat kochany maluszku, zdrówka przede wszystkim <serce> dużo ulubionych puszeczek i żeby Cię Pańcia przestała wreszcie denerwować tym nieustannym całowaniem

Zdjęcia są takie sobie, nie mam porządnego aparatu, więc czekam na odpowiednią pogodę i męczę się z telefonem, do tego model nie współpracował dziś zbyt chętnie <lol>

najfajniej śpi się na szklanym stole <lol>

- fado123
- Agilisowy Rezydent
ta najsłodsza mordka nic się nie starzeje <lol> kocham go i uwielbiam ,nie dziwie się że ciągle go całujesz, ja dona też ale jak na razie pozwala mi na 1 pocałunek dziennie eh <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce> <serce> <serce>