Filip & Nano

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Re: Filip

Post autor: BabaJaga »

Nie martw się Filipku. Duzi dość długo nie potrafią rozwiązać problemu samoprzewracających się szklanek. A to przecież takie proste. Pić należy z misek! <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Filipku, śliczniutki jesteś, a na tym szklanym blacie to już w ogóle <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

A co tam u Fifunia, poszedł na tak długo do kąta za rozlaną wodę <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Sandra - jeśli dziś są Twoje imieniny to wszystkiego najlepszego :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Kamila pisze:A co tam u Fifunia, poszedł na tak długo do kąta za rozlaną wodę <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Sandra - jeśli dziś są Twoje imieniny to wszystkiego najlepszego :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Dziękuje <mrgreen> :roza:
Tak, dzis mam imieniny <mrgreen> u nas jest zwyczaj obchodzenia tylko urodzin, imieniny sa pomijane, chyba pierwszy raz ktos złożył mi życzenia imieninowe <mrgreen>
A Filipkowi jutro muszę zrobic jakies foteczki, bo jutro ten moj maluszek kończy 9 miesiecy <strach>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

No to wszystkiego najlepszego z okazji imienin :)
Każda okazja jest dobra do świętowania :winko:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Czekamy na fotki 9-ciomiesięcznego Fifulka :foto: Bądź zdrowiutki i wesolutki Filipku :tort: :tort: :tort: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

ja też chce fotki :hammer: 100 lat najprzystojniejszy koteczku :tort: :tort: :tort: :roza:
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Dziś moja żabcia kończy 9 miesięcy :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort:
Bardzo poważny wiek <lol> Sto lat kochany maluszku, zdrówka przede wszystkim <serce> dużo ulubionych puszeczek i żeby Cię Pańcia przestała wreszcie denerwować tym nieustannym całowaniem :haha: (znaczy, żebyś to pokochał, bo lepiej nie będzie <lol> )
Zdjęcia są takie sobie, nie mam porządnego aparatu, więc czekam na odpowiednią pogodę i męczę się z telefonem, do tego model nie współpracował dziś zbyt chętnie <lol>

obrazek

obrazek

obrazek

obrazek

obrazek

najfajniej śpi się na szklanym stole <lol>

obrazek

obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:tort: sto lat, koteczku !
Sliczni jestescie, wspolne fotki SUPER :ok: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

ta najsłodsza mordka nic się nie starzeje <lol> kocham go i uwielbiam ,nie dziwie się że ciągle go całujesz, ja dona też ale jak na razie pozwala mi na 1 pocałunek dziennie eh <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce> <serce> <serce>
Zablokowany