*Kostek*Sonia*Rominka*
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Powiedzieć o nim "przepiękny" to jakby nic nie powiedzieć... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Czy Kostuś dałby się pogłaskać cioci Uli, jakby przypadkiem była w okolory <gwiżdże> <mrgreen> ?
Czy Kostuś dałby się pogłaskać cioci Uli, jakby przypadkiem była w okolory <gwiżdże> <mrgreen> ?
-
aurora80
A gdzie się podziewacie?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ulka, Ty ich więcejnie strasz, ze przyjeżdżasz bo Elyza zniknęła z forum i jeszcze koty zabrala
Elsa, Ty się nie bój, wracaj, widziałam Ule w realu, nie ma się czego bać, no chyba że boisz się, że koty podwędzi <lol> Ach ta polska gościnność <rotfl>
Elsa, Ty się nie bój, wracaj, widziałam Ule w realu, nie ma się czego bać, no chyba że boisz się, że koty podwędzi <lol> Ach ta polska gościnność <rotfl>
- elsa
Chwila nieobecności i z człowieka zaraz niegościnnego zrobią <roll>
Obwieszczam wszem i wobec, że nasze drzwi stoją dla Was WSZYSTKICH otworem!
Jakieś tylko hasło rzućcie, abym mogła koty na czas wyczesać i tyle mi potrzeba, abym była przygotowana na wizyty osób z ulubionego forum <mrgreen> Przyznaję, że na wiadomości messengerowe odpisuję regularnie, ale tak to jest, że FB jest bardziej mobilny i dopada mnie po prostu w telefonie, stąd łatwiej mnie tam znaleźć
Na urlopie byłam, od poniedziałku powrót do pracy, szkoła mojej córki, a z nią oczywiście obowiązki i tak jakoś czasu brak na towarzyskie spotkania forumowe
Zdjęć specjalnie nie mam, może na szybko te 3 wrzucę, które robiłam Sonii, aby wyprodukować dla Lilii kartkę z życzeniami urodzinowymi.
P.S. Kociaki mają się bardzo dobrze, są zdrowe, broją i rozmiękczają serca <serce> Jutro opiszę Wam śmieszną historię, a tymczasem się ściemnia, ja mam trening na siłowni i jeszcze mnie tam nie ma
Pozdrowienia kochane! <serce>
<serce>

Obwieszczam wszem i wobec, że nasze drzwi stoją dla Was WSZYSTKICH otworem!
Na urlopie byłam, od poniedziałku powrót do pracy, szkoła mojej córki, a z nią oczywiście obowiązki i tak jakoś czasu brak na towarzyskie spotkania forumowe
P.S. Kociaki mają się bardzo dobrze, są zdrowe, broją i rozmiękczają serca <serce> Jutro opiszę Wam śmieszną historię, a tymczasem się ściemnia, ja mam trening na siłowni i jeszcze mnie tam nie ma
Pozdrowienia kochane! <serce>

- fado123
- Agilisowy Rezydent
<pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Charlotte
Cudeńko <mrgreen>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Bez zaglądania w rodowód widać, że to kot z Britabby <zakochana> <zakochana> <zakochana>elsa pisze:]
- Becia
- Agilisowy Rezydent
O tak! <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>PyzowePany pisze:Bez zaglądania w rodowód widać, że to kot z Britabby <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- elsa
Zgadzam się! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A paczajcie na to <mrgreen> Dziadek wnuczki się nie wyprze <mrgreen>

A paczajcie na to <mrgreen> Dziadek wnuczki się nie wyprze <mrgreen>

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Tak, to prawda, Sonia to typowy pączuś z Britabby <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Dziadek mocne ma te geny <zakochana> Jacy podobni <shock> <zakochana> <zakochana>
Dziadek mocne ma te geny <zakochana> Jacy podobni <shock> <zakochana> <zakochana>