Tajga
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
jaka szkoda, ja też liczyłam że Sońcia niedługo rozgości sie na pokojach w nowym domku. No cóż <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> dalej, żeby pańciostwo jakieś fajne się znalazło
- ozon
- Agilisowy Rezydent
I niech to będą słowa proroczeyamaha pisze:Jak juz na forum wiadomo, z DOMKIEM DLA SONI wszystko skonczy sie dobrze, tylko trzeba czasu. <mrgreen>
<mago>
Dziękujemy za to, że tak bardzo kibicujecie mojej czarnej Soni
- norka
- Agilisowy Rezydent
ech...przeczytałam z zapartym tchem Waszą historię.....
ale najpierw ogromna radość ze zdrówka Tajguni
:-) :-)
i wielkie kciuki za dobry dom i dobrych człowieków dla Soni <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
ale najpierw ogromna radość ze zdrówka Tajguni
i wielkie kciuki za dobry dom i dobrych człowieków dla Soni <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Norko
Sonia przytyła pół kilo (czego w ogóle po niej nie widać, bo wcześniej była strasznie chuda), nauczyła się bawić wędką, a domku dalej ani widu, ani słychu
No, ale nic, widać czas jeszcze nie nadszedł <mrgreen>
Sonia przytyła pół kilo (czego w ogóle po niej nie widać, bo wcześniej była strasznie chuda), nauczyła się bawić wędką, a domku dalej ani widu, ani słychu
No, ale nic, widać czas jeszcze nie nadszedł <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Asiu
Dawalas ogłoszenie na olx? U nas tez można zawiesić na tablicy ogłoszeń w lecznicach, może spróbuj. Dodatkowo możesz poprosić np Vive lub inną fundacje żeby na swoim profilu FB udostępnili ogłoszenie jako grzecznosciowe. Często robi to na FB strona Koty. Kurcze, tak bym chciała, żeby dobry domek się znalazł
<serce>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Kasiu, na olx jest wyróżnione (ze zmienianą treścią i zdjęciami, najpierw była moja wersja, teraz jest TŻ) są ogłoszenia na innych portalach ogłoszeniowych, wiszą papierowe u weta, w sklepach zoologicznych, na tablicy ogłoszeń, którą codziennie mija mnóstwo ludzi itd. W weekend pojawi się jeszcze info na najpopularniejszym miejskim serwisie ogłoszeniowym na FB. Odezwę się jeszcze do dziewczyny z miau, która robi pakiety ogłoszeń. Cały czas działamy :-)