Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Lelka

Re: Bolek i Lolek i ich domek

Post autor: Lelka »

Cudne Rudaski <serce> <serce> <serce>
Fusiu niezbadane są koleje losu. Coś, co przed chwilą wydawało się nie do ogarnięcia, dało Ci możliwość zasmakowania nowych kocich wrażeń i doznań, takich od samego początku. Jesteś cudowną kocią mamusią <pokłon>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Ne wiem, gdzie im będzie lepiej niż u Ciebie Asiu... :kwiatek: :kwiatek: <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Lolek i Frania zrobili się tak podobni do siebie, że trudno czasem odgadnąć na zdjęciu kto jest kto <shock>

obrazek

obrazek
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Frania po prostu wie, że Ty Loleczka nigdy nikomu nie oddasz..... dobrze kombinuje dziewczyna :D
<zakochana> <serce> <zakochana> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

MoniQ pisze:Frania po prostu wie, że Ty Loleczka nigdy nikomu nie oddasz..... dobrze kombinuje dziewczyna :D
<zakochana> <serce> <zakochana> :kotek: :kotek:

<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
No coś w tym jest. Ależ się uśmiałam. <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<rotfl> <rotfl> <rotfl> Monia :ok: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Piękne małe rude chomiczki <zakochana> <zakochana> <zakochana> i oczywiście reszta kociej rodzinki też <zakochana> <zakochana> <zakochana>

a Farcisław <shock> <shock> <shock> <shock> no szok toż to kot o porządnych brytkowych gabarytach <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Jesteś wyjątkowym Aniołem :redrose:
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Opadła mi szczęka na widok Farcisława <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Piękny pan KOT... no nie da się inaczej do niego jak na pan <lol>

A rudaski malutkie... <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> Cudeńka kochane <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

O rany Asieńko kto by tak dbał o te koteczki i takie śniadania im serwował <mrgreen> one mają u Ciebie jak w pięcio gwiazdkowej kociej restauracji :ok: :kiss: :kiss: <pokłon> <pokłon> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Pamiętacie kocicę o której wam opowiadałam, mama Lolka, Bolka i trojaczków? Około maja okociła się gdzieś w krzakach i znowu zniknęła. Wraca dokładnie raz na rok! Totalnie dzika. ;-(

Razem z sąsiadką polujemy na nią, gdy się pojawia, ale nie ma na nią rady.

No i od kilku dni widzę coraz bliżej i bliżej jednego burego kawalera, Ziutek mały, który z zazdrością patrzy na Lolka i trojaczki wylegujące się na trawce, chrupiące chrupki i miziane. Rozmawiałam z nim i pytałam czego tu szuka, a on tylko zerka na mnie. I wszystko fajnie, kocio jest maleńki, mogłabym mu szybko znaleźć dom, ale jest totalnie dziki. Same wiecie ile czasu zajmuje mi oswojenie takiego kota!! I gdy już mógłby się nadawać do adopcji, to słyszę, że nikt rocznego kota nie chce. Zresztą znacie moje smutne historie dotyczące nowych, potencjalnych właścicieli.

Zresztą, pomimo moich wielkich starań, zarówno Lolesław jak i trojaczki są pół oswojone. Tylko ja mogę podejść, miziać, miąchać... inaczej jest nieciekawie ;-(
Chyba, że napiszę szczere ogłoszenie, że jest do adopcji kotek pół dziki?

Nasze Rude szkraby, to już pełzacze. Ruda zjada około 2 kilogramy suchej co dwa tygodnie (to chyba dobrze). Moim zdaniem wygląda duuuużo lepiej. Zacznę się rozglądać za domem, choć jeszcze dużo czasu, ale chciałabym aby zostały razem...

Jeszcze chwila i Ruda ciężarówka dostanie środek antykoncepcyjny... ale to w swoim czasie :kotek: :kotek:
Zablokowany