Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Re: Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL

Post autor: Limonka »

Danusia pisze: Jeżeli one dzisiaj tak śpią to już będzie tylko lepiej <ok> i aż za słodko i inni będą zazdrościć <diabeł>

<roll> Niech Kasia nie kombinuje <diabeł>
Danusiu, oni na jednym krześle spali już 2go dnia od przyjazdu Luke'a <mrgreen> znaczy Luke się zaczął pakować gdzie wlezie. Sissi na niego od samego początku nie syknęła ani razu, zero, null. Było trochę ganianek na początku, wyskakiwania zza rogu przez Sissi, które ktoś z zewnątrz by mógł potraktować jako instynkty "mordercy" ;-)) ale widziałam, że z jej strony to czysta zabawa i ciekawość nowego. Aczkolwiek bacznie obserwowałam, czy aby nie trzeba zareagować. Wystarczyło, że niechcący mocniej przycisnęła Luke'a, on pisnął, a ona od razu przestawała. Od początku zero separowania, Luke wyszedł z transportera i Sissi uznała, no dobra, niech zostaje <lol>

Bardzo duża zasługa tutaj na pewno wychowania Sissi w hodowli, jej takiego a nie innego charakteru, i pewnie kwestia szczęścia, że akurat sobie z białasem przypadli do gustu.
No dobra, świadoma i przygotowana Pańcia może też trochę pomogła, a przynajmniej nie zaszkodziła <lol>

Póki co, mogę powiedzieć że mamy sielankę, i niech tak już zostanie :-) ,
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Zostanie zostanie <mrgreen> masz Aniu koty ze wspaniałych Hodowli :ok: :-)
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Już niedługo Panna dwulatka
obrazek

Hej, modele, patrzymy w lewo...
obrazek

Patrzymy w prawo
obrazek

W prawo mówiłam...
obrazek

A teraz na mnie
obrazek

Chciałabym móc mieć takie poniedziałkowe poranki <lol>
obrazek
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Kotunie kochane jak zgodnie jak stare małżeństwo <zakochana> <zakochana> tylko miziać i kochać i uważać żeby całkiem na kocim punkcie nie ześwirować <lol> <rotfl> bo cioci D. już dużo nie brakuje <lol> .

<zakochana> <zakochana> :kotek: :kotek: <serce> <serce>
aurora80

Post autor: aurora80 »

Ależ oni są miśkowaci <serce> Ciocia kocha <zakochana> Jak na nich patrzę to mam takie nieodparte pragnienie czochrania tej dwójki :kotek:
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

aurora80 pisze:Ależ oni są miśkowaci <serce> Ciocia kocha <zakochana> Jak na nich patrzę to mam takie nieodparte pragnienie czochrania tej dwójki :kotek:
Nic nie stoi na przeszkodzie :-)
Luke co prawda do gości jest póki co na bakier, chociaż wczoraj był chyba przełom, bo jak była moja mama to po raz pierwszy całą wizytę sie nie chował, chodził sobie po mieszkaniu, z dystansem, ale jednak.
Sissi jest bezproblemowa i daje sie głaskać praktycznie wszystkim <mrgreen> Ona na drugie powinna mieć "spoko luzik" <lol>
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

wspaniali są sissi <zakochana> <zakochana> <zakochana> luke <serce> <serce> <serce> super zgrani fantastyczni
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

ale w tym wątku panuje sielanka :-) cudnie się u Was nadrabiało zaległości :-)

Gratuluję dokocenia :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Danusia pisze: tylko miziać i kochać i uważać żeby całkiem na kocim punkcie nie ześwirować <lol> <rotfl> bo cioci D. już dużo nie brakuje <lol> .
Pewnie dla tych co koty mają jeszcze u mnie są jakieś resztki rozsądku. Dla tych nie zakoconych to już jest etap świra <lol> ale mnie to nie przeszkadza <mrgreen>
aurora80

Post autor: aurora80 »

No tak niezakoceni i ich dziwne pytania ... np. pytają o koty ja im odpowiadam - mówię, mówię, mówię, pokazuje fotki, pokazuje filmiki ... ew. pokazuję koty w hodowlach etc... A oni do mnie czy to się leczy ... No całkowicie nie rozumiem tego gatunku <lol>
Zablokowany