SUPERCAT!!!!!..... WRRR..... MRRR.....
Harita Agilis Cattus*Pl i Lio Mazuria*PL
- Vanicca
No nie... Nie dość, że dla NIEKTÓRYCH zdjęć za mało to jeszcze się mnie tu obraża sugerując, że niewystarczająco dbam o komfort mojego kota!
Dorotko czyżbyś sugerowała, że siostra Twojego dziecka jest leniwa? Ona pracuje do późnych godzin wieczornych! Musi asystować przy gotowaniu, zmywaniu, praniu, sprzątaniu, prasowaniu, kąpieli... Do tego codziennie prowadzi burzliwe dyskusje ze swoim personelem obsługującym, na temat zakupu dla niej xboxa czyt. chomika, bo tv czyt. rybki trochę już jej się znudził, no i chciałaby braciszka... Nie ma lekko
<lol> . Czasami musi się też wybrać do SPA, a znacznie częściej to SPA wybiera się do niej <diabeł> .
Poducha sprawdza się tylko w rozecie :-) . W innych miejscach takie rzeczy przeszkadzają.
W bliskich planach jest wymiana rozety na większą i zakup hamaka <mrgreen> . Tak więc spokojnie dziewczyny Księżniczka dostanie nowy pałac i wszystko będzie jak trzeba <lol> .
Zdjęcia łap są, tylko aparat się rozładował. Wrzucę za jakiś czas :-) .
PS. Wymyślam pomału imię dla Hariciego brata <mrgreen> . Boże jak ten czas wolno płynie... Myślę o Gramen albo o Horacym. Gramen to zielony po łacinie, a Horacym miała być Harita :-)
Dorotko czyżbyś sugerowała, że siostra Twojego dziecka jest leniwa? Ona pracuje do późnych godzin wieczornych! Musi asystować przy gotowaniu, zmywaniu, praniu, sprzątaniu, prasowaniu, kąpieli... Do tego codziennie prowadzi burzliwe dyskusje ze swoim personelem obsługującym, na temat zakupu dla niej xboxa czyt. chomika, bo tv czyt. rybki trochę już jej się znudził, no i chciałaby braciszka... Nie ma lekko
Poducha sprawdza się tylko w rozecie :-) . W innych miejscach takie rzeczy przeszkadzają.
W bliskich planach jest wymiana rozety na większą i zakup hamaka <mrgreen> . Tak więc spokojnie dziewczyny Księżniczka dostanie nowy pałac i wszystko będzie jak trzeba <lol> .
Zdjęcia łap są, tylko aparat się rozładował. Wrzucę za jakiś czas :-) .
PS. Wymyślam pomału imię dla Hariciego brata <mrgreen> . Boże jak ten czas wolno płynie... Myślę o Gramen albo o Horacym. Gramen to zielony po łacinie, a Horacym miała być Harita :-)
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
może niekoniecznie leniwa lecz bardzo wyluzowana , domyślam się , że Haricia nie jest jeszcze w temacie w sprawie dokocenia ....... <lol>Vanicca pisze:Dorotko czyżbyś sugerowała, że siostra Twojego dziecka jest leniwa? Nie ma lekko<lol> . Zdjęcia łap są, tylko aparat się rozładował. Wrzucę za jakiś czas :-) .
Póki co, to jeszcze Pani na włościach
Olu masz w planach zakupienie hamaka, domyślam się że to pod kątem nowego Domownika ,bo u moich Futer nie sprawdził się zupełnie
- Kralja
- Hodowca
- Kontakt:
- Vanicca
Ona by bardzo chciała :-) . Naprawdę! Totalnie nie mam żadnych obaw czy dylematów jak się dogada z bratem. Wiem, że problemów nie będzie. Ją bardzo ciekawią inne koty :-) . Te parę dni w roku które spędza z Kitkiem to dla niej wielkie przeżycie. Najchętniej jeździłaby wtedy cały czas na nim, na barana żeby nie uronić ani sekundy z tego co Kitek robi <lol> .Dorota pisze: Domyślam się , że Haricia nie jest jeszcze w temacie w sprawie dokocenia ....... <lol>
Poza tym... Ciężko się przyznać, ale nie potrafię się bawić z moją kotką. Zaczepiam ją na milion sposobów, milionem zabawek i tych kupnych i tych made by me, a ona interesuje się tym przez minutę czy dwie
To jedyna z naszych relacji, która kuleje, dlatego myślę sobie, że Harita jest z tych kotów które chciałyby mieć kociego towarzysza zabaw.
Nie mam świeżych wieści z frontu <hm> . Dostałam wiadomość ponad dwa tygodnie temu, że Bluśka rujkuje i jest nadzieja, że rozbuja Andzię i Ofrę, kocur cały czas czeka zwarty i gotowy :-) . Ja snuję sobie po cichu marzenia, żeby każda urodziła siódemkę dzieciaków <roll> . Nie mogłabym się wtedy zdecydować pewnie <lol> . Jestem pierwszą osobą na liście oczekujących i mam obiecane pierwszeństwo wyboru <mrgreen> . Zabieram tego, który mi najbardziej w oko wpadnie <mrgreen> .
Nie wyszły te zdjęcia łap, na pociechę mam dwa (kolejne) leniwe <lol> . Na łapy trzeba będzie poczekać aż więcej słońca będzie :-) .

Pozdrawiamy ciepło!
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: