Harita Agilis Cattus*Pl i Lio Mazuria*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

ALE SUPER TE ZDJĘCIA :)!!!!! I OPISY DO TEGO CZADOWE :) :)!!!!
SUPERCAT!!!!!..... WRRR..... MRRR..... :kotek:
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

No nie... Nie dość, że dla NIEKTÓRYCH zdjęć za mało to jeszcze się mnie tu obraża sugerując, że niewystarczająco dbam o komfort mojego kota! :bicz:

Dorotko czyżbyś sugerowała, że siostra Twojego dziecka jest leniwa? Ona pracuje do późnych godzin wieczornych! Musi asystować przy gotowaniu, zmywaniu, praniu, sprzątaniu, prasowaniu, kąpieli... Do tego codziennie prowadzi burzliwe dyskusje ze swoim personelem obsługującym, na temat zakupu dla niej xboxa czyt. chomika, bo tv czyt. rybki trochę już jej się znudził, no i chciałaby braciszka... Nie ma lekko :pity: <lol> . Czasami musi się też wybrać do SPA, a znacznie częściej to SPA wybiera się do niej <diabeł> .

Poducha sprawdza się tylko w rozecie :-) . W innych miejscach takie rzeczy przeszkadzają.
W bliskich planach jest wymiana rozety na większą i zakup hamaka <mrgreen> . Tak więc spokojnie dziewczyny Księżniczka dostanie nowy pałac i wszystko będzie jak trzeba <lol> .

Zdjęcia łap są, tylko aparat się rozładował. Wrzucę za jakiś czas :-) .

PS. Wymyślam pomału imię dla Hariciego brata <mrgreen> . Boże jak ten czas wolno płynie... Myślę o Gramen albo o Horacym. Gramen to zielony po łacinie, a Horacym miała być Harita :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Taaak,ja tu w imieniu Harity :Ona bardzo marzy o Hamaku <diabeł> <lol>
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

Ola no ja mam nadzieję , że Ty się ogarniesz z tym hamakiem.Tylko nie zlecaj tego Tż-owi.Bo będzie jak z netem <lol> wredna ja <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Vanicca pisze:Dorotko czyżbyś sugerowała, że siostra Twojego dziecka jest leniwa? Nie ma lekko :pity: <lol> . Zdjęcia łap są, tylko aparat się rozładował. Wrzucę za jakiś czas :-) .
może niekoniecznie leniwa lecz bardzo wyluzowana , domyślam się , że Haricia nie jest jeszcze w temacie w sprawie dokocenia ....... <lol>
Póki co, to jeszcze Pani na włościach :kotek:

Olu masz w planach zakupienie hamaka, domyślam się że to pod kątem nowego Domownika ,bo u moich Futer nie sprawdził się zupełnie :-/
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

A czy zdecydowałaś się już po której kotce kocio będzie ?pamiętam że miałaś dylemat :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

No właśnie, który to kociaczek będzie tym szczęśliwcem?
Awatar użytkownika
Kralja
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Kralja »

Ja mam hamak , dwa razy weszly i koniec na tym jest be maja to w nosie
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Dorota pisze: Domyślam się , że Haricia nie jest jeszcze w temacie w sprawie dokocenia ....... <lol>
Ona by bardzo chciała :-) . Naprawdę! Totalnie nie mam żadnych obaw czy dylematów jak się dogada z bratem. Wiem, że problemów nie będzie. Ją bardzo ciekawią inne koty :-) . Te parę dni w roku które spędza z Kitkiem to dla niej wielkie przeżycie. Najchętniej jeździłaby wtedy cały czas na nim, na barana żeby nie uronić ani sekundy z tego co Kitek robi <lol> .

Poza tym... Ciężko się przyznać, ale nie potrafię się bawić z moją kotką. Zaczepiam ją na milion sposobów, milionem zabawek i tych kupnych i tych made by me, a ona interesuje się tym przez minutę czy dwie :-( . Laserkiem, któremu ponoć żaden kot się nie oprze, bawiła się trzy dni i tyle w temacie. Najsmutniejsze jest to, że ona chce się bawić i zachęca do tego, tylko ja po prostu nie ważę mniej niż 10 kg i nie jestem w stanie jej gonić za kanapą, a ona zawsze chce być tą gonioną i zawsze zabawa się kończy kiedy ja gdzieś się nie mieszczę... Oprócz ganiania bardzo lubi też jazdę na dywanie, ale przy tej zabawie jedynie trzyma się łapkami tkaniny. Taka jej leniwa rozrywka :-) .

To jedyna z naszych relacji, która kuleje, dlatego myślę sobie, że Harita jest z tych kotów które chciałyby mieć kociego towarzysza zabaw.

Nie mam świeżych wieści z frontu <hm> . Dostałam wiadomość ponad dwa tygodnie temu, że Bluśka rujkuje i jest nadzieja, że rozbuja Andzię i Ofrę, kocur cały czas czeka zwarty i gotowy :-) . Ja snuję sobie po cichu marzenia, żeby każda urodziła siódemkę dzieciaków <roll> . Nie mogłabym się wtedy zdecydować pewnie <lol> . Jestem pierwszą osobą na liście oczekujących i mam obiecane pierwszeństwo wyboru <mrgreen> . Zabieram tego, który mi najbardziej w oko wpadnie <mrgreen> .

Nie wyszły te zdjęcia łap, na pociechę mam dwa (kolejne) leniwe <lol> . Na łapy trzeba będzie poczekać aż więcej słońca będzie :-) .

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy ciepło!
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

rozwalają mnie na atomy te jej ofutrzone przestrzenie międzypaluszne <mrgreen>
ODPOWIEDZ