Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Re: Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*

Post autor: fado123 »

ale on jest śmieszny ,ale to jego spojrzenie troszkę przerażające <mrgreen>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

ojej...o co ja mam tu napisać.....jak padłam :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :-) i stać z podziwu nie mogę help ! niech mnie ktoś podniesie <mrgreen> <mrgreen>

chyba firma Wedel podejrzała Twój wątek i na cześć Amisi i Egonka stworzyła swoje dwa nowe kremy :-) :-) :-)

naprawdę Wielkie Gratulacje Anetko <serce> :-)
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Egon się naoglądał reklam w TV o ważności utrzymywania poziomu nawilżenia, wewnątrz i z zewnątrz <mrgreen>
Bryska jak była mała i uwielbiała pić z umywalki (miski sie wtedy nie liczyły), to też często wkładała głowę pod strumień i nic sobie nie robiła że jej sie leje po uszach :-)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Eguś chyba sobie chciał fryzurę na mokrą włoszkę zrobić <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

U nas jest teraz taka akcja wodociągów - "Wodę piję zdrowo żyję- dobra woda z kranu". Egon pasowałby do niej idealnie :-)
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Dziekujemy :kwiatek: Wasze kciuki i dobre myśli jak zwykle działają cuda :kiss:
Jeśli ktoś pamięta u nas o kłopotkach to tylko ja... bo Amisia chrupie chrupy jak szalona <tańczy> I biega z Egusiem też jak szalona <mrgreen> Wyścigi niesamowite urządzają po całym mieszkaniu, oczywiście najchętniej koło 23, 24... bywa że i później <diabeł> Ale co tu się dziwić kiedy matka ostatnio też nocny marek do kwadratu... spać chadza nad ranem i potem oczu otworzyć nie może... <roll>

Ale matka zaczęła wreszcie urlop i jest szansa że się wyśpi <lol> I odpocznie 8-)
A kotełki odpoczną od niej <roll> I miejmy nadzieję będą dzielne i tęsknić nie będą za bardzo :kotek: :kotek: Co ja mówię... przecież na pewno będą zbyt zajęte robieniem głodnych oczek do babci... :haha: :haha: :haha:

A ja w tym czasie... pochwalę się bo jest czym <roll> ... będę... między innymi... miziać młodsze siostrzyczki i braciszków Amisi <serce> czyli oczywiście cudne cudniaste B Baloosie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Neta

fado123 pisze:ale on jest śmieszny ,ale to jego spojrzenie troszkę przerażające <mrgreen>
E tam przerażające Marta... no coś Ty <święty> Zapewniam Cię że tylko śmieszne... i to nie wiem do której potęgi śmieszne <mrgreen>
norka pisze:ojej...o co ja mam tu napisać.....jak padłam :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :-) i stać z podziwu nie mogę help ! niech mnie ktoś podniesie <mrgreen> <mrgreen>

chyba firma Wedel podejrzała Twój wątek i na cześć Amisi i Egonka stworzyła swoje dwa nowe kremy :-) :-) :-)

naprawdę Wielkie Gratulacje Anetko <serce> :-)
Dziękuję Norko kochana nasza :kiss:
A wiesz że przegapiłam te nowości i aż musiałam szukać o czym piszesz <mrgreen> Ale już wszystko wiem... i chyba muszę się upomnieć o jakieś profity z tytułu tego inspirowania się :haha: :haha: :haha:
Limonka pisze:Egon się naoglądał reklam w TV o ważności utrzymywania poziomu nawilżenia, wewnątrz i z zewnątrz <mrgreen>
Bryska jak była mała i uwielbiała pić z umywalki (miski sie wtedy nie liczyły), to też często wkładała głowę pod strumień i nic sobie nie robiła że jej sie leje po uszach :-)
Eguś młody wiekiem ale jak widzisz już podąża za zdrowymi trendami <lol> I niczym Brysia nic sobie z mokrych uszu nie robi <lol>
Awatar użytkownika
Neta

Kamila pisze:Eguś chyba sobie chciał fryzurę na mokrą włoszkę zrobić <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Hmm... tak sobie myślę... chyba dobrze że mu się ta mokra włoszka nie udała <lol> <lol> <lol>
manita pisze:U nas jest teraz taka akcja wodociągów - "Wodę piję zdrowo żyję- dobra woda z kranu". Egon pasowałby do niej idealnie :-)
Super akcja :ok:
Ale pewnie za późno żeby wystartować w castingu...? :brzydal:
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

<lol> U nas Filip bardzo podobnie pije z drinkwella, tez tak z gory strumienia :)
Woda lecąca na uszko i to zdziwienie Egonka jest prześmieszne <zakochana>
Ale to tez znam, muszę kiedys nagrać filmik i Wam pokazać jak nalewam wodę do poidła, Filip od razu przybiega i pod strumien z dzbanka wkłada cała glowe :haha:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Jak pyszczek nastawia pod wodę <lol> A rośnie jak na drożdżach. Zresztą z Amisi też dorodny pszenny chlebek :kotek: :kotek:
Zablokowany