Cześć, moje dzieciaki bialo-lilaczkowe!
Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL
- anex
Re: Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL
Swój wątek owszem, może i lekko zaniebuję, ale o chrzesniakow wszystkich to ja dbać muszę. Dogladam, czy ich karmicie i glaszczecie odpowiednio dużo. A żem ja ciotka samozwancza, to już ciiiii <gwiżdże>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
anex, samozwańcze ciotki vel matki chrzestne też są super <mrgreen>
A u nas wieczorne oglądanie TV, czytanie forum bądź czytanie książki najczęściej kończy się tak:

nudy w tej telewizji Pańcia

lepiej pomiziaj

o to to, możesz Pańcia kontynuować

A u nas wieczorne oglądanie TV, czytanie forum bądź czytanie książki najczęściej kończy się tak:

nudy w tej telewizji Pańcia

lepiej pomiziaj

o to to, możesz Pańcia kontynuować

- dagusia
Jaaaaaki on cudowny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> taki bieluśki wyglada na tych fotkach!! W dodatku przytuliński jest
kochany koteczek <serce>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
zazdroszczę czemu mój tak nie robi?
jaki on słodki miziak cudowny ,pożycz na chociaż jeden dzień <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matko jaki cudowny słodziak <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Aniu jak ja Ci zazdraszczam
nie zgadniesz czego <lol>
bo ja mam takie przytulaki na brzuchu z Kalutem i to jest masakra jak mam tablet to jest miau , miau JA tu jestem odłóż to coś i mnie kochaj <lol> , mam książkę dokładnie to samo no i tego cudnego brzusia zazdraszczam bo Kalut brzusia to niechętnie tylko from time to time
, a takie brzusio to marzenie <zakochana> <zakochana> <lol>
Kolorunio daje wszystko ,a przez to ,ze Klusek to jego brzuszek jest też milutki ale nie bialutki i taki <zakochana> no i jest Pauliny
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

bo ja mam takie przytulaki na brzuchu z Kalutem i to jest masakra jak mam tablet to jest miau , miau JA tu jestem odłóż to coś i mnie kochaj <lol> , mam książkę dokładnie to samo no i tego cudnego brzusia zazdraszczam bo Kalut brzusia to niechętnie tylko from time to time
Kolorunio daje wszystko ,a przez to ,ze Klusek to jego brzuszek jest też milutki ale nie bialutki i taki <zakochana> no i jest Pauliny
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
O raaaaaaaaaaaaaaaaaaany <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> 
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Słodziak <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
widać są lepsze rzeczy niż telewizja <lol> <lol> <lol> Lukuś <serce> <serce> <serce> <serce>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
No bo w sumie oprócz łap, ogona i mordki to on jest biały (tfu, przepraszam, wg papierów złoty cieniowany <lol> ). Chociaż grzbiet ma tez lekko przyprószony takim rudo-kremem, ale to w dobrym świetle tylko widać <mrgreen>dagusia pisze:Jaaaaaki on cudowny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> taki bieluśki wyglada na tych fotkach!! W dodatku przytuliński jest![]()
![]()
kochany koteczek <serce>
fado, tylko że podróżnik z niego koszmarny. Każda jazda samochodem na kontrolę u weta to jest wycie syreny non stop, w jedną i druga stronęfado123 pisze:zazdroszczę czemu mój tak nie robi?jaki on słodki miziak cudowny ,pożycz na chociaż jeden dzień <mrgreen>
Danusiu, nie wiem czy Cię to choć trochę pocieszy ale Luke ma jeden zakazany teren pod kątem całowania (bo mizać to można). Jak się chce pocałować w łepetynkę, to piszczy i wywija się jak piskorz. Na szczęście mogę sobie nadrobić na Sissi, ona znosi z godnością <lol>Danusia pisze:O matko jaki cudowny słodziak <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Aniu jak ja Ci zazdraszczamnie zgadniesz czego <lol>
- norka
- Agilisowy Rezydent
słodziak na słodziaki <zakochana> <zakochana>
:-)
:-)