Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
anex

Re: Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL

Post autor: anex »

Swój wątek owszem, może i lekko zaniebuję, ale o chrzesniakow wszystkich to ja dbać muszę. Dogladam, czy ich karmicie i glaszczecie odpowiednio dużo. A żem ja ciotka samozwancza, to już ciiiii <gwiżdże>

Cześć, moje dzieciaki bialo-lilaczkowe! :kotek:
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

anex, samozwańcze ciotki vel matki chrzestne też są super <mrgreen>

A u nas wieczorne oglądanie TV, czytanie forum bądź czytanie książki najczęściej kończy się tak:

obrazek

nudy w tej telewizji Pańcia

obrazek

lepiej pomiziaj

obrazek
obrazek
obrazek

o to to, możesz Pańcia kontynuować
obrazek
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Jaaaaaki on cudowny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> taki bieluśki wyglada na tych fotkach!! W dodatku przytuliński jest :kotek: :kotek: :kotek: kochany koteczek <serce>
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

zazdroszczę czemu mój tak nie robi? ;-( jaki on słodki miziak cudowny ,pożycz na chociaż jeden dzień <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

O matko jaki cudowny słodziak <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Aniu jak ja Ci zazdraszczam :mdleje: nie zgadniesz czego <lol>

bo ja mam takie przytulaki na brzuchu z Kalutem i to jest masakra jak mam tablet to jest miau , miau JA tu jestem odłóż to coś i mnie kochaj <lol> , mam książkę dokładnie to samo no i tego cudnego brzusia zazdraszczam bo Kalut brzusia to niechętnie tylko from time to time ;-( , a takie brzusio to marzenie <zakochana> <zakochana> <lol>
Kolorunio daje wszystko ,a przez to ,ze Klusek to jego brzuszek jest też milutki ale nie bialutki i taki <zakochana> no i jest Pauliny :(((( ;-(

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

O raaaaaaaaaaaaaaaaaaany <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> :mdleje:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Słodziak <serce>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

widać są lepsze rzeczy niż telewizja <lol> <lol> <lol> Lukuś <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

dagusia pisze:Jaaaaaki on cudowny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> taki bieluśki wyglada na tych fotkach!! W dodatku przytuliński jest :kotek: :kotek: :kotek: kochany koteczek <serce>
No bo w sumie oprócz łap, ogona i mordki to on jest biały (tfu, przepraszam, wg papierów złoty cieniowany <lol> ). Chociaż grzbiet ma tez lekko przyprószony takim rudo-kremem, ale to w dobrym świetle tylko widać <mrgreen>

fado123 pisze:zazdroszczę czemu mój tak nie robi? ;-( jaki on słodki miziak cudowny ,pożycz na chociaż jeden dzień <mrgreen>
fado, tylko że podróżnik z niego koszmarny. Każda jazda samochodem na kontrolę u weta to jest wycie syreny non stop, w jedną i druga stronę :-/////

Danusia pisze:O matko jaki cudowny słodziak <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Aniu jak ja Ci zazdraszczam :mdleje: nie zgadniesz czego <lol>
Danusiu, nie wiem czy Cię to choć trochę pocieszy ale Luke ma jeden zakazany teren pod kątem całowania (bo mizać to można). Jak się chce pocałować w łepetynkę, to piszczy i wywija się jak piskorz. Na szczęście mogę sobie nadrobić na Sissi, ona znosi z godnością <lol>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

słodziak na słodziaki <zakochana> <zakochana>
:-)
Zablokowany