Euphoria & Gasper
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
Słodko <serce>
Eris tak samo się wspina zajrzeć, co tam przyrządzamy. Zaczynała od mięsa i ryby, no to normalne, ale ostatnio mi miaukoliła i skakała do suszonych pomidorów i jalapeno! Dałam jej powąchać, żeby sama się przekonała, że to nic ciekawego - zmarszczyła nosek i poszła, podziałało <lol>
Eris tak samo się wspina zajrzeć, co tam przyrządzamy. Zaczynała od mięsa i ryby, no to normalne, ale ostatnio mi miaukoliła i skakała do suszonych pomidorów i jalapeno! Dałam jej powąchać, żeby sama się przekonała, że to nic ciekawego - zmarszczyła nosek i poszła, podziałało <lol>
- dagusia
Soniu bo ja mam wychowane koty <mrgreen> doskonale wiedzą że nie mogą chodzić po blacie kuchennym jak się coś przyrządza :-) od małego nie pozwalama tzn może ze 3 razy powiedziałam i jakoś się nauczyłySonia pisze:Gasparek to przynajmniej dobrze wychowany, czeka na dole i ładnie prosi![]()
U mnie to się Tobinek nie prosi tylko od razu ładuje na blat i wchodzi do talerza bez pytania <lol>

- Beate
- Agilisowy Rezydent
Grzeczny kotek <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja niestety głupotę zrobiłam, że dawałam Tobinkowi na blacie jedzenie, jak był mały, żeby Tamiś nie widział i teraz mu już tak zostałodagusia pisze:Soniu bo ja mam wychowane koty <mrgreen> doskonale wiedzą że nie mogą chodzić po blacie kuchennym jak się coś przyrządza :-) od małego nie pozwalama tzn może ze 3 razy powiedziałam i jakoś się nauczyłySonia pisze:Gasparek to przynajmniej dobrze wychowany, czeka na dole i ładnie prosi![]()
U mnie to się Tobinek nie prosi tylko od razu ładuje na blat i wchodzi do talerza bez pytania <lol>wskakuja tylko na chwilę żeby dostac się na okno ale wiedzą, ze tam mogą :-)

- oleena
Ale słodko prosi <święty> Grzeczniutki koteczek :-) Gordon ma inny zwyczaj- turla się po podłodze i miauczy <oops> Jak mi się uda go nagrać to wrzucę.
- dagusia
Dziewczyny w niedziele nagrałam, jak to moje pyszczadło kochane <serce> robi mi pobudkę :-) Troszke go telefon peszył ale i tak ładnie widać <mrgreen>
tak, tak.... wiem, wiem..... oczyska brudne ale przecież dopiero zostałam obudzona <roll>
tak, tak.... wiem, wiem..... oczyska brudne ale przecież dopiero zostałam obudzona <roll>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce>
Kocham go jak swojego i jak mruczy, no kocham <serce>
Kocham go jak swojego i jak mruczy, no kocham <serce>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
No jakieś obowiązki musi mieć rozumiem, ale żeby robić za budzik <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ale jaki to piękny budzik <serce>
Człowiek to zawsze ma ochotę rzucić budzikiem gdzieś daleko, a taki budzik to tylko tulić i miziać, miziać i tulić...
Człowiek to zawsze ma ochotę rzucić budzikiem gdzieś daleko, a taki budzik to tylko tulić i miziać, miziać i tulić...
- oleena
O matulu, ale rozkoszona pobudka! <zakochana> Wiesz, że Ci zazdroszczę <gwiżdże> Bo mój Gordonek nigdy ale to nigdy w życiu nie położyłby się na moim popiersiu
Zawsze trzyma mnie na dystans- taki z niego nietykalski <suchy>