Pyza i Snusiowy Miziak Elmo

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Pyza i Snusiowy Miziak Elmo

Post autor: Fusiu »

Pyzunia moja najukochańsza! Ale z ciebie już dorosła pannica :kotek: <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Filmik cudny,jak oni fajnie się razem bawią, oczu oderwać nie można <serce> <serce> <serce>
Stachu już wielki chłop <shock>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

W zestawie są jeszcze 3 zapasowe motylki, więc mam nadzieję, że na trochę im starczy ;-)) i trzeba dokupić baterie, bo nie ma.
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

a napiszcie jeszcze prosze czy to buczy, lub wydaje jakieś inne dźwięki, bo mój Liluch takich głosnych zabawek nie lubi :-/////
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Kamila pisze:a napiszcie jeszcze prosze czy to buczy, lub wydaje jakieś inne dźwięki, bo mój Liluch takich głosnych zabawek nie lubi :-/////

Troszkę buczy ten motylek... może to nie motyl tylko bąk <strach> <lol> ;-))

Kochane moje, coś u nas krucho z czasem ostatnio... Kotełki i dzieć mają się nieźle :-)

Zastanawiam się jak w tym roku zabezpieczyć choinkę przed całą trójcą, chyba przywiercę ją do sufitu <roll> <lol>
Takie mi się szoguny trzy trafiły, nawet Pyza się rozkręciła, dostaje wieczornego opętania i szaleńczo patataja od ściany do ściany :axe: <mrgreen>
Oczywiście jak goście przychodzą to wciąż zajmuje bezpieczną pozycję pod łózkiem ;-))
Elmo to wiadomo... nie sposób przejść obok niego, żeby nie omiauczał "nooo pańcia jak już tu jesteś to sypnij przysmaczkiem <święty> <święty> " i strzela baranki po kostkach i wywala brzuch do góry... no nie do zniesienia jest <diabeł> <mrgreen>

Stachu pojutrze kończy 11 miesięcy i już nieźle kumaty chłopak się zrobił. Jak idzie w stronę kocich chrupek i powiem mu "Stasiu nie idź tam!" to momentalnie dostaje +100% przyspieszenia właaaaaśnie tam <roll> <lol> <lol>

A my z szanownym Panem Karolem jutro mamy 3 rocznicę ślubu i mamy zamiar zjeść coś dobrego TYLKO WE DWOJE haaaaaa w końcu <mrgreen> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>

Zdjęcia za momencik ;-))
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Panna Pyzunia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(oczka jeszcze troszkę brudne :-///// )

obrazek

obrazek

Kończ te fotki <roll>

obrazek

Brzuch gotowy do miziania <mrgreen>

obrazek

Czy mi się zdaje, czy ktoś się na mnie gapi?

obrazek

HA! Już prawie dosięgam <mrgreen> !

obrazek

Do tego służy u nas stół.... :mimbla: :mimbla:

obrazek

Jeszcze wam pokażę zdjęcia z naszej rodzinnej sesji, zrobiliśmy sobie taką pamiątkę, bo wiecie, zdjęć w telefonie tysiące, ale jakość taka raczej średnia, a jakieś nowości w ramkach na ścianie by się przydały <lol> ;-))

obrazek

obrazek

obrazek

obrazek
fot.E.Gierszewska <serce>
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

Siedzę i czekam na ten "zamomencik" ;-)) i się w końcu doczekałam <zakochana> pięknie!
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: kolejnych wspólnych lat Wam życzę i kolejnych takich fajnych Stachów <lol>
Pyzunia <zakochana> piękna. Fajnie, że się rozbrykała z chłopakami :ok: :ok: :ok:
Elmoś <zakochana> jak zawsze gotowy do mizianek. To jest pieszczoch dopiero <mrgreen>
Widzę, że nasi Panowie gustują w takim samym obuwiu.
Stół <hm> , jak stół nic nadzwyczajnego na nim nie widzę <lol> może tylko brak na nim Stanisława <?>
Sesja :ok: Pięknie wyglądacie :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Alez cudne zdjecia <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sesja ? :mdleje: :mdleje: :mdleje:
No PIEKNA Z CIEBIE KOBITKA, no co ja tu bede duzo kombinowac, jak Ci to ladnie powiedziec <lol>
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

zdjęcia przepiękne, ale to pewnie dlatego, że modele całkiem całkiem :)
stół dziwny, na moim nie może być żadnego cukierka <diabeł>
aurora80

Post autor: aurora80 »

Cudni jesteście :redrose: aż się buzia sama do Was wszystkich śmieje... no normalnie remedium na wszystkie smutki <serce> Wielu wspólnych szczęśliwych lat życzę szanownej Pani Urszuli i Panu Karolowi <mrgreen> no a Stachu to już prawie dorosły chłop, niesamowicie rośnie i piękny jak mama.
Zablokowany