Kamila pisze:a napiszcie jeszcze prosze czy to buczy, lub wydaje jakieś inne dźwięki, bo mój Liluch takich głosnych zabawek nie lubi

Troszkę buczy ten motylek... może to nie motyl tylko bąk <strach> <lol>
Kochane moje, coś u nas krucho z czasem ostatnio... Kotełki i dzieć mają się nieźle :-)
Zastanawiam się jak w tym roku zabezpieczyć choinkę przed całą trójcą, chyba przywiercę ją do sufitu <roll> <lol>
Takie mi się szoguny trzy trafiły, nawet Pyza się rozkręciła, dostaje wieczornego opętania i szaleńczo patataja od ściany do ściany

<mrgreen>
Oczywiście jak goście przychodzą to wciąż zajmuje bezpieczną pozycję pod łózkiem
Elmo to wiadomo... nie sposób przejść obok niego, żeby nie omiauczał "nooo pańcia jak już tu jesteś to sypnij przysmaczkiem <święty> <święty> " i strzela baranki po kostkach i wywala brzuch do góry... no nie do zniesienia jest <diabeł> <mrgreen>
Stachu pojutrze kończy 11 miesięcy i już nieźle kumaty chłopak się zrobił. Jak idzie w stronę kocich chrupek i powiem mu "Stasiu nie idź tam!" to momentalnie dostaje +100% przyspieszenia właaaaaśnie tam <roll> <lol> <lol>
A my z szanownym Panem Karolem jutro mamy 3 rocznicę ślubu i mamy zamiar zjeść coś dobrego TYLKO WE DWOJE haaaaaa w końcu <mrgreen> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Zdjęcia za momencik