Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Kamiko pisze:Ja też jak oglądałam zdjęcia to sobie pomyślałam ale ta Elwira zmyślna, taki rozwojowy drapak fundnęła kotom :-D
Gdybym miala dzieci to pewnie bylby problem z kupieniem takiego drapaka. A tak to prawie cala kasa leci na koty, juz nawet nie ma nowych zabawek zeby im kupic bo co sklep to wykupilam wszystko co widzialam fajnego ;) A TE WSTRÉCIUCHY PO PARU DNIACH OSTATNIÁ ZABAWKÉ NA SZNURKU PRZEGRYZLY :-x diabelki kochane <diabeł>
Awatar użytkownika
Elwira

w kazdym razie drapak moim kotkom i tak nie wystarcza, nastepna sesja zdjeciowa ze wspinania sie po naszym lozku oraz suszarce z mokrymi ubraniami :-x
przespryciury sa.... :) <rotfl>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

To nie drapak, to prawdziwa kocia forteca <lol> .

Bardzo ładne masz kotuchy Elwiro :kotek: :kotek: :kotek:
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Świetny plac zabaw :)
Awatar użytkownika
Elwira

Wróciłam z urlopu 10dniowego 3lutego 2011. Mąż sam opiekował się koteczkami :)... Chyba niczego im nie brakowało bo nie schudły naszczęście ;)....
Oczywiście powitania jakiegoś specjalnego nie było, pewnie Fiona się nagniewała nieco, Śnieżca trochę taka zaskoczona jakby mnie nie poznała ale po chwili zaczęła się miziać, a mała Mruczka to pewnie mnie zapomniałą, zresztą urosła przez te 10 dni i sierść jej się zmieniła.

Dzisiaj byliśmy u weterynarza na drugim szczepieniu, a Mruczka na pierwszym (wcześniej była chora wiec sie nie dało). Odrazu wszystkim wstrzyknęli mikroczipy....
Mruczka mruczała przez cały czas jak jej wbijali tą grubą igłę i nawet nie miałknęła, mruczała aż do chwili jak została zamknięta. Fiona zamiałczała ale się nie wyrywała.... Najgorzej miała biedna Śnieżka, jak się ruszyła, zabolało ją bardziej to się zaczęła wyrywać i lekarce było ciężko skończyć :(....
Ale już po stresie, pojadły, popiły, pospały, potem się pobawiły i znowu pospały :). Teraz zaczynają się wieczorne gonitwy :) :) :) znakiem żę wszystko jest ok :) :)...

6lutego Śnieżka i Fiona skończyły 5 miesięcy :)
Fiona waży 1.93kg
Śnieżka waży 2.12kg
28stycznia Mruczka skończyła 3 miesiące
Mały brytyjczyk waży obecnie 1.72kg
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dzielne dziewczynki. Niech zdrowo rosną i brykają i ładnie przybierają na wadze :kotek: :kotek: :kotek:
Beatam

Post autor: Beatam »

fajne ogonki :kotek:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Sonia pisze:Dzielne dziewczynki. Niech zdrowo rosną i brykają i ładnie przybierają na wadze :kotek: :kotek: :kotek:
podpisuję się pod Sonią :ok: :kotek:
*Aragona*

Post autor: *Aragona* »

wesoło Wam na pewno z taką brygadą. Pozazdrościć :kotek:

<offtopic>
czy zastanawiałaś się nad zakupem pet insurance?
Awatar użytkownika
Elwira

Zastanawiałam się, ale nie wiem od czego zacząć poszukiwania.
Narazie jeszcze mamy szczepienia i kastrację, czy myślisz że przed kastracją powinnam ubezpieczyć kotki????
Zablokowany