Gdybym miala dzieci to pewnie bylby problem z kupieniem takiego drapaka. A tak to prawie cala kasa leci na koty, juz nawet nie ma nowych zabawek zeby im kupic bo co sklep to wykupilam wszystko co widzialam fajnego ;) A TE WSTRÉCIUCHY PO PARU DNIACH OSTATNIÁ ZABAWKÉ NA SZNURKU PRZEGRYZLYKamiko pisze:Ja też jak oglądałam zdjęcia to sobie pomyślałam ale ta Elwira zmyślna, taki rozwojowy drapak fundnęła kotom
Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- Elwira
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Elwira
Wróciłam z urlopu 10dniowego 3lutego 2011. Mąż sam opiekował się koteczkami
... Chyba niczego im nie brakowało bo nie schudły naszczęście ;)....
Oczywiście powitania jakiegoś specjalnego nie było, pewnie Fiona się nagniewała nieco, Śnieżca trochę taka zaskoczona jakby mnie nie poznała ale po chwili zaczęła się miziać, a mała Mruczka to pewnie mnie zapomniałą, zresztą urosła przez te 10 dni i sierść jej się zmieniła.
Dzisiaj byliśmy u weterynarza na drugim szczepieniu, a Mruczka na pierwszym (wcześniej była chora wiec sie nie dało). Odrazu wszystkim wstrzyknęli mikroczipy....
Mruczka mruczała przez cały czas jak jej wbijali tą grubą igłę i nawet nie miałknęła, mruczała aż do chwili jak została zamknięta. Fiona zamiałczała ale się nie wyrywała.... Najgorzej miała biedna Śnieżka, jak się ruszyła, zabolało ją bardziej to się zaczęła wyrywać i lekarce było ciężko skończyć
....
Ale już po stresie, pojadły, popiły, pospały, potem się pobawiły i znowu pospały
. Teraz zaczynają się wieczorne gonitwy
znakiem żę wszystko jest ok
...
6lutego Śnieżka i Fiona skończyły 5 miesięcy
Fiona waży 1.93kg
Śnieżka waży 2.12kg
28stycznia Mruczka skończyła 3 miesiące
Mały brytyjczyk waży obecnie 1.72kg
Oczywiście powitania jakiegoś specjalnego nie było, pewnie Fiona się nagniewała nieco, Śnieżca trochę taka zaskoczona jakby mnie nie poznała ale po chwili zaczęła się miziać, a mała Mruczka to pewnie mnie zapomniałą, zresztą urosła przez te 10 dni i sierść jej się zmieniła.
Dzisiaj byliśmy u weterynarza na drugim szczepieniu, a Mruczka na pierwszym (wcześniej była chora wiec sie nie dało). Odrazu wszystkim wstrzyknęli mikroczipy....
Mruczka mruczała przez cały czas jak jej wbijali tą grubą igłę i nawet nie miałknęła, mruczała aż do chwili jak została zamknięta. Fiona zamiałczała ale się nie wyrywała.... Najgorzej miała biedna Śnieżka, jak się ruszyła, zabolało ją bardziej to się zaczęła wyrywać i lekarce było ciężko skończyć
Ale już po stresie, pojadły, popiły, pospały, potem się pobawiły i znowu pospały
6lutego Śnieżka i Fiona skończyły 5 miesięcy
Fiona waży 1.93kg
Śnieżka waży 2.12kg
28stycznia Mruczka skończyła 3 miesiące
Mały brytyjczyk waży obecnie 1.72kg