Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- joakar
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DO
Ojoj, to z przygodami....A jet lag? Ja bym pewnie zrobiła sobie wolne jeszcze do końca tygodnia....
Współczuję zapalenia ucha, miałam nie raz, nie dwa, wiem jaki to ból. I pamiętam pierwsze dni w obecnej pracy też spędziłam z okrutnym zapaleniem ucha, byłam głucha jak pień, czytałam tylko z ruchu warg, ale wiadomo, na zwolnienie bym sobie wtedy nie pozwoliła
Pewnie wszyscy wtedy myśleli, że nie jestem zbyt bystra....
Ciesz się ostatnimi dniami urlopu z Missunią
<zakochana> <serce>
Współczuję zapalenia ucha, miałam nie raz, nie dwa, wiem jaki to ból. I pamiętam pierwsze dni w obecnej pracy też spędziłam z okrutnym zapaleniem ucha, byłam głucha jak pień, czytałam tylko z ruchu warg, ale wiadomo, na zwolnienie bym sobie wtedy nie pozwoliła
Ciesz się ostatnimi dniami urlopu z Missunią
- yamaha
- Genius Loci
Okropnie jestesmy zakreceni z jet lag'iem
Wczoraj wieczorem bylismy padnieci, zasnelismy o 20h00.... Co z tego, jak o 22h00 mnie obudzil straszny bol ucha (wymioty itp, pomine Wam szczegoly <mrgreen> ), potem co 2 godziny tez pobudka z bolu i ciezko z zasnieciem.
TZ kolo polnocy (ja akurat tez nie spalam) stwierdzil, ze juz mu sie nie chce spac <lol>
Najlepiej zasnelo nam sie kolo 4
Po czym TZ mnie obudzil "rano" mowiac, ze jest 10h45 i chyba trzebaby sie obudzic, bo nigdy nie dojdziemy do siebie
Chodzimy po domu jak zombie <rotfl>
Ja piore co dojechalo w jednej walizce i uprzatam, TZ wlasnie sie wybiera na zakupy, bo w lodowce mamy... SWIATLO <lol>
Na szczescie kochani tesciowie przywozac w sobote wieczorem Missy pomysleli o nas i przywiezli troche jedzenia na wczoraj wieczorem/dzis rano/dzis obiadek
Na szczescie antybiotyk / leki przeciwbolowe najwyrazniej dzialaja, bo ja wracam do swiata zywych
Wczoraj wieczorem bylismy padnieci, zasnelismy o 20h00.... Co z tego, jak o 22h00 mnie obudzil straszny bol ucha (wymioty itp, pomine Wam szczegoly <mrgreen> ), potem co 2 godziny tez pobudka z bolu i ciezko z zasnieciem.
TZ kolo polnocy (ja akurat tez nie spalam) stwierdzil, ze juz mu sie nie chce spac <lol>
Najlepiej zasnelo nam sie kolo 4
Po czym TZ mnie obudzil "rano" mowiac, ze jest 10h45 i chyba trzebaby sie obudzic, bo nigdy nie dojdziemy do siebie
Chodzimy po domu jak zombie <rotfl>
Ja piore co dojechalo w jednej walizce i uprzatam, TZ wlasnie sie wybiera na zakupy, bo w lodowce mamy... SWIATLO <lol>
Na szczescie kochani tesciowie przywozac w sobote wieczorem Missy pomysleli o nas i przywiezli troche jedzenia na wczoraj wieczorem/dzis rano/dzis obiadek
Na szczescie antybiotyk / leki przeciwbolowe najwyrazniej dzialaja, bo ja wracam do swiata zywych
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ojojojoj, biedne ucho, potrzymam <ok>
Wymiziajcie kluchę porządnie
Wymiziajcie kluchę porządnie
- yamaha
- Genius Loci
No faktycznie, ja pierwszy raz w zyciu mam zapalenie ucha (jakos jako dziecko nigdy nie mialam), i to od razu wszystkie 3 (nie zebym miala 3 uszy <lol> ).
Wrogowi nie zycze, tak to boli (mysle, ze lot samolotem mnie "doprawil" ostatecznie).
Nic to, przezyjemy
Najgorsze juz (mam nadzieje!) za mna.
<mrgreen>
Missy co pare minut wraca z ogrodu <lol>
Mis moj slodki <zakochana>
Pewnie sprawdza czy znowu gdzies nie wybylismy <rotfl>
Wrogowi nie zycze, tak to boli (mysle, ze lot samolotem mnie "doprawil" ostatecznie).
Nic to, przezyjemy
Najgorsze juz (mam nadzieje!) za mna.
<mrgreen>
Missy co pare minut wraca z ogrodu <lol>
Mis moj slodki <zakochana>
Pewnie sprawdza czy znowu gdzies nie wybylismy <rotfl>
- yamaha
- Genius Loci
Mycie doopki mam zaliczone
Missy wrocila z ogrodu po wyraznie rzadkawej kupie
Doopcia umorusana, ze ho ho
Albo od wczoraj brzusio dostaje za malo przysmaczkow (w porownaniu z pobytem u dziadkow przez dwa tygodnie), albo juz cos schrupala w ogrodzie <diabeł>
Wczoraj wieczorem TZ sprzatnal zupelnie nprmalna kupe w kuwecie, wiec mysle, ze to jednorazowy incydent.
Oczywiscie od 5 minut (i mysle przez nadchodzace 25 kolejnych) moje sloniatko jest w JEDNEJ pozycji (Pancia ZLE umyla, to jasne, trzeba poprawic) :

Niecenzuralnie <lol> :

Missy wrocila z ogrodu po wyraznie rzadkawej kupie
Doopcia umorusana, ze ho ho
Albo od wczoraj brzusio dostaje za malo przysmaczkow (w porownaniu z pobytem u dziadkow przez dwa tygodnie), albo juz cos schrupala w ogrodzie <diabeł>
Wczoraj wieczorem TZ sprzatnal zupelnie nprmalna kupe w kuwecie, wiec mysle, ze to jednorazowy incydent.
Oczywiscie od 5 minut (i mysle przez nadchodzace 25 kolejnych) moje sloniatko jest w JEDNEJ pozycji (Pancia ZLE umyla, to jasne, trzeba poprawic) :

Niecenzuralnie <lol> :

- fado123
- Agilisowy Rezydent
ojej biedna missy ,masakra biegunka u kota z długą sierścią ,coś o tym wiem 
- yamaha
- Genius Loci
Eeee tam, my juz przyzwyczajeni : minuta pod prysznicem i po sprawie 
- norka
- Agilisowy Rezydent
Yamaszko...dużo zdrówka Ci życzę... :-) :-) :-)
- yamaha
- Genius Loci
Ma mi sie na zycie