Bolek i Lolek i ich domek
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
za domek dla Stefanka <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
W zeszłym roku do mojej mamy przychodził taki chudziutki biedaczek . Miał rany na skórze i łyse placki bez futra . Zjadał ogromne ilości jedzenia i nie tył . Dorwałam go kiedyś i wcisnęłam do pysia Milbemax ten dla kociąt, taki był mały i chudy, a do jedzenia mama dodawała Immunodoll i cały kompleks witamin . Po ok. dwóch miesiącach zrobił się z niego śliczny kotek :-) widocznie robaki go zjadały <strach> zrobił się śliczny i sobie poszedł ... Trzymam kciuki za domek dla Rudej <ok> <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jest telefon o Rudą! Mam się spotkać z Panią, ale wygląda na to, że koniec z życiem na mrozie dla Naszej Mamuśki.
Oczywiście popłakałam sobie
Oczywiście popłakałam sobie
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
No chyba płakałaś z radości
potrzymam , żeby się udało <ok> <ok> <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się, to oczywiste. Ale płaczę bo była ze mną już tak długo. I pomimo, że nie zapewniałam jej wszystkiego na najwyższym poziomie, przez lata robiłam wszystko by nic jej nie brakowało. I będzie ta pustka gdy nie przybiegnie, gdy otworzę drzwi. Także są to łzy smutku, podszyte radością, że będzie jej lepiej.agniecha pisze:No chyba płakałaś z radościpotrzymam , żeby się udało <ok> <ok> <ok>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Asiu i ja potrzymam za dobry domek i oby się udało <ok> a Ty pomyśl o Farciku jak mu dobrze :-)Fusiu pisze:Cieszę się, to oczywiste. Ale płaczę bo była ze mną już tak długo. I pomimo, że nie zapewniałam jej wszystkiego na najwyższym poziomie, przez lata robiłam wszystko by nic jej nie brakowało. I będzie ta pustka gdy nie przybiegnie, gdy otworzę drzwi. Także są to łzy smutku, podszyte radością, że będzie jej lepiej.agniecha pisze:No chyba płakałaś z radościpotrzymam , żeby się udało <ok> <ok> <ok>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Asiczku nasz Kochany....tyle dobrego robisz dla kotków że nie dziwne , że się z nimi tak bardzo zżywasz....
:-) :-)
- fado123
- Agilisowy Rezydent
oby się udało <ok> <ok> <ok> <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Masz rację. Dzięki za przypomnieniejasminka pisze:Asiu i ja potrzymam za dobry domek i oby się udało <ok> a Ty pomyśl o Farciku jak mu dobrze :-)Fusiu pisze:Cieszę się, to oczywiste. Ale płaczę bo była ze mną już tak długo. I pomimo, że nie zapewniałam jej wszystkiego na najwyższym poziomie, przez lata robiłam wszystko by nic jej nie brakowało. I będzie ta pustka gdy nie przybiegnie, gdy otworzę drzwi. Także są to łzy smutku, podszyte radością, że będzie jej lepiej.agniecha pisze:No chyba płakałaś z radościpotrzymam , żeby się udało <ok> <ok> <ok>
- woitek i ela
Asiu jak będzie potrzeba talarów na kociaste to pisz śmiało i dalej wspomożemy <ok>