Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Re: Bolek i Lolek i ich domek

Post autor: norka »

za domek dla Stefanka <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

W zeszłym roku do mojej mamy przychodził taki chudziutki biedaczek . Miał rany na skórze i łyse placki bez futra . Zjadał ogromne ilości jedzenia i nie tył . Dorwałam go kiedyś i wcisnęłam do pysia Milbemax ten dla kociąt, taki był mały i chudy, a do jedzenia mama dodawała Immunodoll i cały kompleks witamin . Po ok. dwóch miesiącach zrobił się z niego śliczny kotek :-) widocznie robaki go zjadały <strach> zrobił się śliczny i sobie poszedł ... Trzymam kciuki za domek dla Rudej <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Jest telefon o Rudą! Mam się spotkać z Panią, ale wygląda na to, że koniec z życiem na mrozie dla Naszej Mamuśki.
Oczywiście popłakałam sobie ;-(
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

No chyba płakałaś z radości :hug: potrzymam , żeby się udało <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

agniecha pisze:No chyba płakałaś z radości :hug: potrzymam , żeby się udało <ok> <ok> <ok>
Cieszę się, to oczywiste. Ale płaczę bo była ze mną już tak długo. I pomimo, że nie zapewniałam jej wszystkiego na najwyższym poziomie, przez lata robiłam wszystko by nic jej nie brakowało. I będzie ta pustka gdy nie przybiegnie, gdy otworzę drzwi. Także są to łzy smutku, podszyte radością, że będzie jej lepiej.
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Fusiu pisze:
agniecha pisze:No chyba płakałaś z radości :hug: potrzymam , żeby się udało <ok> <ok> <ok>
Cieszę się, to oczywiste. Ale płaczę bo była ze mną już tak długo. I pomimo, że nie zapewniałam jej wszystkiego na najwyższym poziomie, przez lata robiłam wszystko by nic jej nie brakowało. I będzie ta pustka gdy nie przybiegnie, gdy otworzę drzwi. Także są to łzy smutku, podszyte radością, że będzie jej lepiej.
Asiu i ja potrzymam za dobry domek i oby się udało <ok> a Ty pomyśl o Farciku jak mu dobrze :-) :kiss:
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Asiczku nasz Kochany....tyle dobrego robisz dla kotków że nie dziwne , że się z nimi tak bardzo zżywasz.... :hug: :hug: :hug: :kiss: :kiss: :-) :-)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

oby się udało <ok> <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

jasminka pisze:
Fusiu pisze:
Asiu i ja potrzymam za dobry domek i oby się udało <ok> a Ty pomyśl o Farciku jak mu dobrze :-) :kiss:
Masz rację. Dzięki za przypomnienie :kiss:
Awatar użytkownika
woitek i ela

Post autor: woitek i ela »

Asiu jak będzie potrzeba talarów na kociaste to pisz śmiało i dalej wspomożemy <ok>
Zablokowany