Wiem, że Ci bardzo ciężko
Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Ćwiczymy cierpliwość, Yam <lol> oj ćwiczymy <roll> <lol>
Za kciuki nie dziękujemy, żeby nie zapeszyć - jak przed egzaminem <mrgreen>
Ciociu Auroro, Tajgol na szczęście czuje się całkiem nieźle :-) Dzisiaj po dłuższej przerwie brykała znowu w swoim stylu, czyli odbijając się czterema łapami od ściany, żeby szybciej złapać piłkę. Jak ona to robi przy swoich gabarytach, nie mam pojęcia <mrgreen>aurora80 pisze: Napisz jeszcze pls jak się czuje Tajga <serce>
Za kciuki nie dziękujemy, żeby nie zapeszyć - jak przed egzaminem <mrgreen>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Uwaga! Uwaga! Ogłaszam komunikat:
Sonia zostaje w swoim nowym domu!!!
<tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Dziękuję wszystkim, którzy kibicowali Soni i trzymali kciuki
I dziękuję Pani, Pani Dorotko <pokłon> bez Pani rad i wsparcia to wszystko byłoby o wiele, wiele trudniejsze i dla kotek, i dla mnie, zwłaszcza na początku. Jest Pani nieoceniona!!! <pokłon>
Fotki Tajgola wstawię jutro, bo mam świeżynki :-) a o pożegnalne fotki Soni pomolestuję nowy domek, bo z jego częścią spotykam się jutro towarzysko
Sonia zostaje w swoim nowym domu!!!
<tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Dziękuję wszystkim, którzy kibicowali Soni i trzymali kciuki
I dziękuję Pani, Pani Dorotko <pokłon> bez Pani rad i wsparcia to wszystko byłoby o wiele, wiele trudniejsze i dla kotek, i dla mnie, zwłaszcza na początku. Jest Pani nieoceniona!!! <pokłon>
Fotki Tajgola wstawię jutro, bo mam świeżynki :-) a o pożegnalne fotki Soni pomolestuję nowy domek, bo z jego częścią spotykam się jutro towarzysko