*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: Luinloth »

Limonka pisze:
agniecha pisze:Teraz " zaskoczyłam " że to kabanosy w jajecznicy <mrgreen> Zdjęcia fantastyczne :-)
ja w pierwszym momencie myślałam, że to jajecznica z żurawiną <lol>
A ja, że z czerwoną fasolą <lol>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

zdjęcia fantastyczne :)))))

a koty... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Luinloth pisze:
Limonka pisze:
agniecha pisze:Teraz " zaskoczyłam " że to kabanosy w jajecznicy <mrgreen> Zdjęcia fantastyczne :-)
ja w pierwszym momencie myślałam, że to jajecznica z żurawiną <lol>
A ja, że z czerwoną fasolą <lol>
A ja najpierw że z czerwoną fasolą, później, że z żurawiną a potem się poddałam <lol> <lol> <lol>
Beate, wygrałas konkurs "Z czym jest jajecznica?" :ok:

Sońkę jak zwykle ciągnie do zastawy :kotek: będę miała następną fotkę w misce <mrgreen>
Głaski dla futrzaków :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

elsa pisze: Jednak moja wiedza była i jest uboga, dużo pracy przede mną, więc pomimo Waszych miłych komplementów będę się upierała, że fotografować to ja dopiero zacznę <lol>
Taaa, to ja już chyba ani jednego zdjęcia nie wstawię <mrgreen>
Żartuję, będę wstawiać te swoje wypociny <lol>

Zdjęcia chętnie obejrzałam jeszcze raz ( widziałam na fb :) )
Chociaż zdjęcia "nieudane" <lol> to kociaste prześliczne :kotek: :kotek: :kotek: i córcia też :-)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

elsa pisze:
Obrazek
najpiękniejsze, najcudniejsze, najśmieszniejsze, najrozkoszniejsze.... no Soneczka jest naj,naj <serce> <serce> <serce> choć Romina - te jej arystokratyczne minki i lekko groźne spojrzenie <serce> <serce> <serce>
A Kościu wygląda cudnie z tymi włoskami sterczącymi z uszków <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Dziękuję za te przemiłe słowa <serce> Miłooo :kiss:

Asiu, ja mam nadzieję, że nigdy nie zaprzestaniesz fotografować, bez tego nie ma progresu! A szkoła potrzebna jest do świadomego wykorzystywania różnych metod i technik (wcześniej do ich poznania), a w rezultacie i tak najistotniejszy jest feeling <mrgreen>

Żeby nie było wątpliwości <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Zaraz pokażę Wam jeszcze moje zadanie domowe, z których wynika obecność jajecznicy ;) A Soniak jak zawsze robił mi całą robotę, bez niej nie byłoby sukcesu <mrgreen>
Awatar użytkownika
elsa

Beate pisze:Kościu w wersji romantic <serce>
Rominka <serce> czy ona jest ulubienicą córci, albo może odwrotnie to ją Rominka sobie obrała jako Pańcię nr 1 ?
Jednak Sonia bije wszystkich na łeb, no wymiata <lol> :ok: To jest królowa obiektywu <serce> Czy dostała troszku jajecznicy, albo kabanoska?
Pięknie i bajecznie u Was Elsa :ok:
Tak, Romcia jest ulubienicą Nataszki <serce> Zresztą ona ma coś takiego w sobie, że nie można obok niej przejść obojętnie, jest taka delikatna i eteryczna <serce>

Kabanosikożerny jest Kościu <diabeł> To jest wymuszacz jakich mało! Żebra o nasze ludzkie jedzenie jak typowy pies <roll> I oczywiście zjada, wylizuje talerze, zagarnia łapą dla siebie! Czasami dam mu skubnąć kiełbaski, ale to naprawdę sporadycznie i takie śladowe ilości, wiem, że to niezdrowe.

A Soniak, Soniak jest wielką fanką chrupek i to by było na tyle co i na przedzie :->

Dziękuję za miłe słowa, Beatka! <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Pewnie, że nie przestanę pstrykać :-)
Nie mam czasu i weny, żeby pouczyć się trochę. Zakupione podręczniki kurzą się <lol>
Awatar użytkownika
elsa

Bodyguard Soniakowy jest jest, to mój mąż ;-)) Przecież jedno za drugim łazi jakby byli tylko dla siebie stworzeni <mrgreen>

A więc w szkole dostaliśmy zadanie, aby jeden przedmiot, rzecz sfotografować w kilku różnych ujęciach. Tym samym wpadłam na pomysł z jajkami ;-)) Projekt wyszedł następująco i został przyjęty z entuzjazmem, zwłaszcza ostatnia fotka, którą już znacie :->

Esej o jajkach <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
elsa

asiak pisze:Pewnie, że nie przestanę pstrykać :-)
Nie mam czasu i weny, żeby pouczyć się trochę. Zakupione podręczniki kurzą się <lol>
Coś o tym wiem, dlatego jakiś kurs, warsztaty, szkoła jest fajnym rozwiązaniem, polecam! :-) Do książek ciężko jest przysiąść, na zapłacony kurs czy lekcje chodzi się z zaangażowaniem <mrgreen>
Zablokowany