Kaya & Tyson
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Co za sympatyczna ekipa w tym wąteczku!
Jak miło Cię Kasiu zobaczyć 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Moja zielonooka ulubienica <serce> <zakochana> i ptaszkojad pozorant który chciałby ,a nie może <rotfl> <zakochana> słoneczka kochane dwa ale do tej koteczki co na podłodze siedzi mam największą słabość <serce> ale to zupełnie inna bajka :->
Kasiula bardzo eleganciarsko wyglądasz
pewnie Grzesiu jeszcze pstryknął fotki :-)
No widzisz jaką masz kochaną babę <serce> moja teraz wszystko i wszędzie kocha całą sobą naćpana czym się da ale na kolana i do łóżka do mnie nie wlezie
Elwirka ,a Ty nie pitol bo bardzo fajna jesteś babeczka
:-)
Kasiula bardzo eleganciarsko wyglądasz
No widzisz jaką masz kochaną babę <serce> moja teraz wszystko i wszędzie kocha całą sobą naćpana czym się da ale na kolana i do łóżka do mnie nie wlezie
Elwirka ,a Ty nie pitol bo bardzo fajna jesteś babeczka
- lorina
Ale śliczne kocurki
Ciekawe zdjęcia. Po zdjęciach wyglądają na grzeczne, a jak jest w rzeczywistości? 
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Kasiu prześliczna
czy Wasz karmnik dla ptaków jest z Fabryki Form? Warto dać za niego sześć dych?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol> Dziewczyny, wszystkie kochane jesteście z tymi komplementami
<lol> <lol> <lol> ale... muszę być z Wami szczera, ja bym tak chciała wyglądać rano w szlafroku :-> Zdjęcie jest robione wieczorem i jeszcze w makijażu, szlafrok na dresie bo balkon co rusz dla sierści moich otwierany, a ja zmarźluch jestem <mrgreen>
A rano to wiadomo, blondynka z jasną oprawą i małymi ockami, twarz prawie jak naleśnik jak nie domaluje, co natura poskąpiła

Nie zapominaj, że ja Cie na żywo Elwirko widziałam, koniowi to
<lol>
tak, osobisty fotograf jeszcze zdążył ufocić :-) Wcześniej na kolanach była ze 3 lata temu, Grzesiek biegiem leciał po aparat <lol>
<lol>
głównie stołują się sikorki <mrgreen> Kotki bardzo lubią ten telewizorek, jak tylko się rano rozjaśnia Kaya już leci na czaty

A rano to wiadomo, blondynka z jasną oprawą i małymi ockami, twarz prawie jak naleśnik jak nie domaluje, co natura poskąpiła
Ej ty, ty, tyelwiska3 pisze:.... ja nawet przy wysiłku przy poprawie urody nie uzyskuję efektu zadowalającego
DanusiuDanusia pisze:
Kasiula bardzo eleganciarsko wyglądaszpewnie Grzesiu jeszcze pstryknął fotki :-)
Danusiu, na pocieszenie dodam, ze to nie z miłości do mnie, ale do kabanoskow vitakraftu, dostała tylko ociupinkę, ale jaka radocha była <mrgreen>Danusia pisze: No widzisz jaką masz kochaną babę <serce> moja teraz wszystko i wszędzie kocha całą sobą naćpana czym się da ale na kolana i do łóżka do mnie nie wlezie![]()
Yyyyy...tej wersji się trzymajmylorina pisze:... wyglądają na grzeczne, a jak jest w rzeczywistości?
Asiu, tak, karmnik z Fabryki Form, mamy go drugi rok i sobie chwalimy, jak coś dobrego wsypiesz to faktycznie czasem jest szał,ozon pisze:Wasz karmnik dla ptaków jest z Fabryki Form? Warto dać za niego sześć dych?
głównie stołują się sikorki <mrgreen> Kotki bardzo lubią ten telewizorek, jak tylko się rano rozjaśnia Kaya już leci na czaty
BaboJagoBabaJaga pisze:... Jak miło Cię Kasiu zobaczyć
- yamaha
- Genius Loci
No odetchnelam troche z ulgaKasik pisze: Zdjęcie jest robione wieczorem i jeszcze w makijażu, szlafrok na dresie bo balkon co rusz dla sierści moich otwierany, a ja zmarźluch jestem <mrgreen>
A rano to wiadomo, blondynka z jasną oprawą i małymi ockami, twarz prawie jak naleśnik jak nie domaluje, co natura poskąpiła![]()
![]()
![]()
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Z życzeniami udanego weekendu meldują się Kaya & Tyson <serce>

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
<diabeł> Czy Tysonkowi Kasieńko wiążesz łaputki gumką recepturką??
On tak stawia te swoje stopersiki jakby w programie Lady brał udział damą być <lol>
Słodyczki dwa kochane <serce> <serce>
i dla Was maleństwa i Waszej mamuni :
udanego weekendu

<diabeł> Czy Tysonkowi Kasieńko wiążesz łaputki gumką recepturką??
On tak stawia te swoje stopersiki jakby w programie Lady brał udział damą być <lol>
Słodyczki dwa kochane <serce> <serce>
udanego weekendu
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Dokładnie, Elżbieta Jaworowicz mogłaby się uczyć od niegoDanusia pisze: <diabeł> Czy Tysonkowi Kasieńko wiążesz łaputki gumką recepturką??
<zakochana>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Tayson jak zwykle mnie rozmiesza tą swoją miną amanta, zmrużone zalotnie paczałki i zadarty dumnie nos <lol> <lol> <lol>