Transportery
- mimbla
- Kontakt:
Ja z obawy, że wlaśnie tak mocowana górna kratka w moim transporterze nie wytrzyma ciężaru dwóch, młodych wtedy kotów, ale ważących razem ponad 8 kilo, przypiałam do tych uszek w górnej pokrywie pas od torby podróżnej. Świetnie się sprawdził, naprawdę odciąża biednego czlowieczka i obie ręce są wolne.
Teraz muszę kupić jeszcze drugi, bo nie dżwignę ponad 10 kilo w tym sprzęcie... I zastanawiam się właśnie nad torbą.
Teraz muszę kupić jeszcze drugi, bo nie dżwignę ponad 10 kilo w tym sprzęcie... I zastanawiam się właśnie nad torbą.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Zapomnij o jednym transporterze dla dwóch brytków. Jak Ci oba urosną do słusznych rozmiarów, to przepukliny dostaniesz, żeby dźwigać tyle w jednym transporterze. Ja mam jeden Cargo, a drugi żeby miejsca nie zajmował, to kupiłam taki w postaci torby, żeby go można było poskładać i do szafy schować. Nie mam miejsca na 2 normalne transportery.madziulam2 pisze:pytanie do posiadaczy dwóch lub więcej kotów - jaki macie transporter żeby pomieścił dwie doopki <mrgreen>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
potwierdzam to co mówi Sonia, ja jakieś 3 kg czasu lzej <lol> wpadłam na ten swietny pomysł i zabrałam dwa bryski w jednym transporterze do weta, po dotarciu na miejsce byłam mokra i nie mogłam się przez chwile odezwac łapiąc oddech <lol>Sonia pisze:Zapomnij o jednym transporterze dla dwóch brytków. Jak Ci oba urosną do słusznych rozmiarów, to przepukliny dostaniesz, żeby dźwigać tyle w jednym transporterze. Ja mam jeden Cargo, a drugi żeby miejsca nie zajmował, to kupiłam taki w postaci torby, żeby go można było poskładać i do szafy schować. Nie mam miejsca na 2 normalne transportery.madziulam2 pisze:pytanie do posiadaczy dwóch lub więcej kotów - jaki macie transporter żeby pomieścił dwie doopki <mrgreen>
u mnie też torba i transporter
- kizior
- Hodowca
jest jeden transporter, który pomieści koty na krótką chwilę do weta. ale nieść taką kobyłę, to masakra. ja już czasami stękam przy Dyziu, a co dopiero Iskierka z Dyziem. wiem jedno, że Dyzia przenigdy nie zawiozę nigdzie w torbie materiałowej. dostaje istnego świra. wolę oszczędzić mu tą przyjemność.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Yola
- Kontakt: