Transportery

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ja z obawy, że wlaśnie tak mocowana górna kratka w moim transporterze nie wytrzyma ciężaru dwóch, młodych wtedy kotów, ale ważących razem ponad 8 kilo, przypiałam do tych uszek w górnej pokrywie pas od torby podróżnej. Świetnie się sprawdził, naprawdę odciąża biednego czlowieczka i obie ręce są wolne.

Teraz muszę kupić jeszcze drugi, bo nie dżwignę ponad 10 kilo w tym sprzęcie... I zastanawiam się właśnie nad torbą.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

pytanie do posiadaczy dwóch lub więcej kotów - jaki macie transporter żeby pomieścił dwie doopki <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

madziulam2 pisze:pytanie do posiadaczy dwóch lub więcej kotów - jaki macie transporter żeby pomieścił dwie doopki <mrgreen>
Zapomnij o jednym transporterze dla dwóch brytków. Jak Ci oba urosną do słusznych rozmiarów, to przepukliny dostaniesz, żeby dźwigać tyle w jednym transporterze. Ja mam jeden Cargo, a drugi żeby miejsca nie zajmował, to kupiłam taki w postaci torby, żeby go można było poskładać i do szafy schować. Nie mam miejsca na 2 normalne transportery.
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Sonia pisze:
madziulam2 pisze:pytanie do posiadaczy dwóch lub więcej kotów - jaki macie transporter żeby pomieścił dwie doopki <mrgreen>
Zapomnij o jednym transporterze dla dwóch brytków. Jak Ci oba urosną do słusznych rozmiarów, to przepukliny dostaniesz, żeby dźwigać tyle w jednym transporterze. Ja mam jeden Cargo, a drugi żeby miejsca nie zajmował, to kupiłam taki w postaci torby, żeby go można było poskładać i do szafy schować. Nie mam miejsca na 2 normalne transportery.
potwierdzam to co mówi Sonia, ja jakieś 3 kg czasu lzej <lol> wpadłam na ten swietny pomysł i zabrałam dwa bryski w jednym transporterze do weta, po dotarciu na miejsce byłam mokra i nie mogłam się przez chwile odezwac łapiąc oddech <lol>
u mnie też torba i transporter
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

jest jeden transporter, który pomieści koty na krótką chwilę do weta. ale nieść taką kobyłę, to masakra. ja już czasami stękam przy Dyziu, a co dopiero Iskierka z Dyziem. ;-)) wiem jedno, że Dyzia przenigdy nie zawiozę nigdzie w torbie materiałowej. dostaje istnego świra. wolę oszczędzić mu tą przyjemność.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

teraz mieszczą mi się jeszcze do jednego - ale mam kijowy (bez otwarcia od góry). lekko rzeczywiście nie jest <lol> - u mnie o tyle dobrze, że muszę jedynie znieść koty do auta i później wnieść do weta :)

myślałam, że może w cabrio pomieści te moje słodkie ciężary :-?
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

ja jak dźwigam jedną moją 5kg kluskę to się pocę <mrgreen> dwa w jednym transporterze to musi być przeżycie <ok>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

No wlasnie, a z wozkow do wozenia kotow, wklejonych w watku "Znalezione w sieci", wszyscy sie smieja. Pomyslcie sobie jaki to bylby komfort, gdyby byly takie wozki umozliwiajace zamontowanie transportera, nie mowie o chodzeniu na spacery, ale wyjscia do weta bylyby prostsze <mrgreen>
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

Oglądałam kiedyś dokument o kotach w Angli.Pani z devonkami czterema w takim różowym wózeczku na zakupy do sklepu chodziła <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Też widziałam ten filmik. Fajny, tylko u nas to by zaraz człowieka palcami wytykali
Zablokowany