Skoro już wszystko w kwestii tuńczyka zostało napisane, to nie pozostaje mi nic innego jak przesłać Ci kilka przepisów na sałatki
Jaskier
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Jaskier
Jaskierek poważny kocurro
Rośnie jak na drożdżach, slicznie mu ba tej półce
Skoro już wszystko w kwestii tuńczyka zostało napisane, to nie pozostaje mi nic innego jak przesłać Ci kilka przepisów na sałatki

- yamaha
- Genius Loci
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Yam, nie ma co tak od razu rezygnować
Tuńczyka jak wiadomo dostatek, jakieś dodatkowe składniki się weźmie, Jaskier damskie towarzystwo lubi
A Marek, cóż, Marka się postawi przed faktem dokonanym 
Edit: słowo "cóź" jednak trochę głupio wyglądało

Edit: słowo "cóź" jednak trochę głupio wyglądało
- norka
- Agilisowy Rezydent
fajne fotki, śliczny kotek
...rośnie bardzo szybko

- fado123
- Agilisowy Rezydent
Ja też uważam że jaskier się ucieszy. A Marek jakoś to przeżyję

- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Jest tylko jeden problem - zawartość tych puszek nijak nie przypomina tuńczyka, do jakiego jestem przyzwyczajonyLuinloth pisze: ↑05 kwie 2017, 09:15 Jeśli Jaskierek lubi taki "ludzki" tuńczyk, to powinny mu smakować wszelkie filetówki typu Applaws.
<CIACH>
Applaws w bulionie bardziej przypomina tego "naszego" tuńczyka, bo Cosma jest w galaretce i jednak bardziej zbita. Powinieneś go też bez większego problemu dostać w zoologicznym.
Jasne, jasne tylko że Ty chyba w wątku Kasikowych kotów zapowiedziałaś swoją wizytę w Szczecinie samochodem na lato 2019...
Marek lubi damskie towarzystwo jeszcze bardziej niż Jaskier
Bardzo :-) Ma już taki fajny worek na brzuchu, całkiem podobny jak jego służba
Marek nie jest... tym... no... waginosceptykiem
Nie udało mi się dziś zajrzeć do zoologicznego, może jutro... Piątek wolny więc wtedy najpóźniej.
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Panie, toż pan dla kota kupuje, nie dla siebieJaskier pisze: ↑05 kwie 2017, 23:15Jest tylko jeden problem - zawartość tych puszek nijak nie przypomina tuńczyka, do jakiego jestem przyzwyczajonyLuinloth pisze: ↑05 kwie 2017, 09:15 Jeśli Jaskierek lubi taki "ludzki" tuńczyk, to powinny mu smakować wszelkie filetówki typu Applaws.
<CIACH>
Applaws w bulionie bardziej przypomina tego "naszego" tuńczyka, bo Cosma jest w galaretce i jednak bardziej zbita. Powinieneś go też bez większego problemu dostać w zoologicznym.Równie dobrze mogłoby na etykiecie pisać "jakieś różowe słone wiórki" bo miazga jest w nich okrutna, żadnych kawałków mięsa
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ozon pisze: ↑06 kwie 2017, 09:20Panie, toż pan dla kota kupuje, nie dla siebieJaskier pisze: ↑05 kwie 2017, 23:15Jest tylko jeden problem - zawartość tych puszek nijak nie przypomina tuńczyka, do jakiego jestem przyzwyczajonyLuinloth pisze: ↑05 kwie 2017, 09:15 Jeśli Jaskierek lubi taki "ludzki" tuńczyk, to powinny mu smakować wszelkie filetówki typu Applaws.
<CIACH>
Applaws w bulionie bardziej przypomina tego "naszego" tuńczyka, bo Cosma jest w galaretce i jednak bardziej zbita. Powinieneś go też bez większego problemu dostać w zoologicznym.Równie dobrze mogłoby na etykiecie pisać "jakieś różowe słone wiórki" bo miazga jest w nich okrutna, żadnych kawałków mięsa
A jeśli chodzi o wygląd, to najokropniejszy jest chyba tuńczyk z Renske
(ale karma dobra). Za to tuńczyk z Thrive (też dobrej karmy) jest dosyć ładny, ostatnio Tajga wyciągnęła sobie spory kawałek na podłogę. chyba potraktowała to jak mięso, które - jak wiadomo - z podłogi smakuje najlepiej
![]()
Tuńczyk Renske to najulubieńszy z ulubionych mojej Liluchy, mimo, że to paćka i wygląda jak ...kupa
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Kiedy pierwszy raz otworzyłam Renske, to naprawdę przeżyłam szok
Tajga jakiś czas jadła, teraz ma już do niej "długie zęby"
Przy okazji tej dyskusji przypomniało mi się, jak na początku szukałam mokrej karmy, która byłaby jadalna dla mojego łaciatego stwora. Wszystkie suplementowane były be i fuj, przez długi czas jedyną słuszną puszką był tuńczyk pacyficzny z Almo Nature Legend. Ale tylko pacyficzny, atlantycki też był be i fuj
W końcu udało się ją przekonać do czegoś innego, ale trochę to trwało
Także tego, głos decydujący i tak będzie należał do Jaskra, a potem ewentualnie będziesz mógł negocjować
Przy okazji tej dyskusji przypomniało mi się, jak na początku szukałam mokrej karmy, która byłaby jadalna dla mojego łaciatego stwora. Wszystkie suplementowane były be i fuj, przez długi czas jedyną słuszną puszką był tuńczyk pacyficzny z Almo Nature Legend. Ale tylko pacyficzny, atlantycki też był be i fuj
W końcu udało się ją przekonać do czegoś innego, ale trochę to trwało
Także tego, głos decydujący i tak będzie należał do Jaskra, a potem ewentualnie będziesz mógł negocjować
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
A ja się właśnie dowiedziałem że ani dziś, ani jutro nie będę miał czasu na połowy tuńczyka