Miot E-Bis (?): Clara i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Oj przez maluchy zapominam tu pisać - Clara ściemnia chyba jednak
Jak dla mnie, to nic tam nie ma, chociaż cycuchy niby w porządku, ale brzuch nie rośnie - jeśli cos tam sobie ta moja Clarca hoduje, to co najwyżej kule włosowe.
Nic to, w wolnej chwili jakieś USG albo tuż przed terminem porodu RTG - ja myslę, że za późno to wszystko się odbyło.
Jak dla mnie, to nic tam nie ma, chociaż cycuchy niby w porządku, ale brzuch nie rośnie - jeśli cos tam sobie ta moja Clarca hoduje, to co najwyżej kule włosowe.
Nic to, w wolnej chwili jakieś USG albo tuż przed terminem porodu RTG - ja myslę, że za późno to wszystko się odbyło.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
Skoro Fado w końcu odważył się ją tknąć, to teraz będzie z górki. Jeśli Clara ściemnia (a moja Aprila ściemniać potrafiła jak nikt, po niej jestem w stanie uwierzyć w symulowanie ciąży aż do prawie przedporodowych dni), to niedługo ruja będzie i tym razem krycie nie powinno przypominać trudnej miłości i bardzo skomplikowanego związku uczuciowego.
Ja życzę ci jednak, żeby nie ściemniała, a po prostu ukrywała w sobie zgrabny dwupaczek.
Ja życzę ci jednak, żeby nie ściemniała, a po prostu ukrywała w sobie zgrabny dwupaczek.
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt: