Miot G-Bis - Arabica i Fado

Zablokowany
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

mimbla pisze:Matko, jaki ten Gato zmyślny! Mago, masz 2 miesiące, żeby myśląc na kocią modłę, zabezpieczyć mieszkanie przed tym łobuzem <lol>
Faktycznie będę musiała <lol> bo mi Dziecinka dom rozniesie albo co gorsze sobie krzywdę zrobi. Ten jego charakterek to istny "dar losu" <lol> bo jakoś tak bezpodstawnie zakładałam, że on będzie równie pierdołowaty jak Luna.
Już zapowiedziałam TŻ generalne porządki w pracowni (między innymi), żeby uchronić Dziecinę przed przykrymi niespodziankami <roll> Ale i tak wszystkiego się nie przewidzi :-(
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Ja myślę, że powinnaś zaprosić do siebie Mamę Dorszkę na oględziny domu i na odbiór techniczny <lol>
Już widzę jak Gato chodzi po Lunce w nocy i szarpie ją za uszko <lol>
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Tak to już jest z maluchami <mrgreen>
Przed ich przyjazdem do domu, chodzimy i myślimy jak kot, gdzie mogłoby się to puchate coś wcisnąć, gdzie wejść, co wziąć do pyska, a potem i tak okazuje się, że kociaki wykazały się większą pomysłowością od nas <lol>
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Mago ten pierdołowaty chłopczyk to świat do góry nogami Ci przewróci <lol>

jestem w stanie sobie to wyobrazić :mimbla: a jakie pozytywne emocje wprowadzi .... :-)
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

Już się nie mogę doczekać relacji od Mago, jak tam Dziecinka dom roznosi <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ja to chyba czekam prawie tak samo jak Mago, choć to nie do mnie ten chłopczyk ma przyjechać <lol> Wątek Magowych kotków chyba może nie wytrzymać tego przeciążenia, jak wszyscy tam będą wisieć i oczekiwać na relacje <rotfl>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Renia pisze:Ja myślę, że powinnaś zaprosić do siebie Mamę Dorszkę na oględziny domu i na odbiór techniczny <lol>
Ja tam na głowie Małgosi siedzę bardzo regularnie, i odbiór techniczny ostatnio co tydzień <lol> Za co BARDZO dziękuję :)

Gosiu kochana ( i Arku też <diabeł> ), no "Nie mogę Wam wiele dać", bo Dziecinka w trakcie robienia zdjęć kręcił doopką na wszystkie strony, i jedyne, co udawało się uchwycić, wyglądało tak:

Obrazek

Obrzucałam go najgorszymi słowami, ale na nic się to nie zdało. W końcu zdecydowałam się na prezentację 2 zdjęć, bynajmniej Dziecinka nie siedział na nich grzecznie, to taki moment początkowy ruchu, więc jeszcze jako tako się nada. No nic więcej nie mam ;-(

Dziecinka waży 1030 gramów <strach> , jest bardzo dzielnym i rozgarniętym kotkiem, bez przerwy kombinuje, co by tu zmalować. Ja nie wiem, jak to będzie, ale może będziesz miała na niego lepszy wpływ, i okaże się <święty> Futro zaczyna mu się wyrównywać, jeszcze sporo do życzenia zostawia, ale już nie jest tak szczeciniaste - za to w tę koszmarną fazę weszły pozostałe kremaki <zły>

Twój Nowy Mężczyzna:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

na pierwszym zdjęciu wygląda jakby śpiewał do mikrofonu
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

<lol>
Boże, jaki on śmieszny <lol>
Tych 1030 gramów zupełnie po nim nie widać... co mu tyle waży? Musi rozumek taki rozbudowany ma :->
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Śliczny przystojniak :) :) pozazdrościć ;)!!!!
:kotek: <zakochana>
Zablokowany