Kreweta - w typie brytyjskiego długowłosego
- annishere
Re: Kreweta - w typie brytyjskiego długowłosego
Dzięki! No ja właśnie z poprzednim kitowym szkłem miałam ten problem, ze zdjecia byly bardzo nierowne. Dlatego teraz chce juz cos lepszego...ale bez szalenstw 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Piękna ta kula futra. No.
Pytanie techniczne: a czy to szeleszczące coś jest bardzo głośne? I jak szybko się ta piłka przemieszcza?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie wiedziałam że jest aż taki skok, swój aparat i obiektyw kupowałam dobrych kilka lat temu.
Annishere, przepraszam za zaśmiecanie wątku, już nie będę, tylko podam link do wątku o aparatach, oczywiście ogólnie ale co jakiś czas pojawiają się posty o samych obiektywach:
>>>>>>>> KLIK <<<<<<<<<<
- annishere
Dziękuję!
Hmm ciężko to ocenić. Mnie ten dźwięk jakos specjalnie nie irytuje ale tez oczywiscie nie skłamię, że nic nie słychać
Piłka jest szalona i porusza sie dość szybko. Moja Kreweta odkryla, ze jak przycisnie ja lapa do scianki to piłka przygwozdzona podskakuje juz tylko w miejscu. Kreweta dumna jest z siebie niesłychanie, zamiast biegac za piłką kładzie się obok niej i może zabawiać się przy minimalnym wysiłku.
Nie zasmiecasz, dziekuje za kazda radę. Wiadomo, że jesli warto bedzie doplacic to sie dodatkowe grosze z kieszeni wytrzepie. Jak kobieta czegos chce to potrafi wykorzystac swoje wyjatkowe umiejetnosci, zeby to zdobyc.Dorszka pisze:Nie wiedziałam że jest aż taki skok, swój aparat i obiektyw kupowałam dobrych kilka lat temu.
Annishere, przepraszam za zaśmiecanie wątku, już nie będę, tylko podam link do wątku o aparatach, oczywiście ogólnie ale co jakiś czas pojawiają się posty o samych obiektywach:
>>>>>>>> KLIK <<<<<<<<<<
- annishere
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Annishare, sprawdziłaś, czy te kwiaty, które dostałaś są bezpieczne dla kota? Ja przy moim zielonolubnym Leonku nie mam już w domu żadnego kwiatka. On zjada wszystko co ma zielony kolor
Pomocnik ogrodnika pierwsza klasa

Pomocnik ogrodnika pierwsza klasa
- annishere
Tak
Plus Kreweta nie jest zainteresowana roślinami (poza swoją trawką). To mnie tez zdziwilo, bo wszedzie ostrzegano, ze przy kotach to wiekszosc osob nie moze miec zadnych kwiatow.
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Ja ma tylko storczyki , bo ogólnie nie jestem zbyt " roślinna "
a te mi się podobają a Donek jedyne czym jest zainteresowany to zrzucaniem ich z parapetu 
- annishere
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
I pewnie wygrywa w każdą grę?