kot Horacy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: kot Horacy

Post autor: Danusia »

Kolorek ma 2 fontanny , pupę też ma mokrą bo jak robi kule giganty jeżeli chodzi o siusiu to zawsze się umoczy tylko mozesz go chusteczką osuszyć :) , ma swoją ukochaną michę i nie można jej ruszyć bo patrzy i jej pilnuje :lol: , naprawdę sporo pije ale to dobrze przy małych nereczkach inaczej musiałby byc na kroplówkach ,a nie jest tylko czasami jak mu skacza wyniki dla wyrównania czegoś tam .
Z nawodnieniem nigdy nie mial klopotu przez swoje ochlajstwo :lol: . I je tylko renalowe chrupki .
Awatar użytkownika
ludzki77

Post autor: ludzki77 »

Danusia pisze: 30 maja 2018, 17:35 Kolorek ma 2 fontanny , pupę też ma mokrą bo jak robi kule giganty jeżeli chodzi o siusiu to zawsze się umoczy tylko mozesz go chusteczką osuszyć :) , ma swoją ukochaną michę i nie można jej ruszyć bo patrzy i jej pilnuje :lol: , naprawdę sporo pije ale to dobrze przy małych nereczkach inaczej musiałby byc na kroplówkach ,a nie jest tylko czasami jak mu skacza wyniki dla wyrównania czegoś tam .
Z nawodnieniem nigdy nie mial klopotu przez swoje ochlajstwo :lol: . I je tylko renalowe chrupki .
A no to ok, to nic nie będziemy zmieniać w takim razie ;) Ja go troszkę wycieram i myję trochę chusteczką nawilżoną wodą, albo chusteczkami dla zwierzaków, jak widzę że się zmoczy.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Horacy zna się na rzeczy, wie że ekspres do kawy to przedmiot ekstra ważny w dom - dlatego go pilnuje.
Awatar użytkownika
ludzki77

Zdecydowanie ;) Za to dzisiaj postanowił towarzyszyć i obserwować mnie pracy
Obrazek
madziulam2 pisze: 01 cze 2018, 12:36 Horacy zna się na rzeczy, wie że ekspres do kawy to przedmiot ekstra ważny w dom - dlatego go pilnuje.
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Moje oba koty mają przewlekła chrobę nerek 1/2 stadium, od 3 lat wyniki stabilne czego i Wam życzę :)
Awatar użytkownika
ludzki77

Yolla pisze: 01 cze 2018, 20:46 Moje oba koty mają przewlekła chrobę nerek 1/2 stadium, od 3 lat wyniki stabilne czego i Wam życzę :)
Dziękuję, i również wszystkiego dobrego dla Twoich kotów. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Już po zmianie karmy i probiotyku siusianie i picie mam wrażenie, że znacznie się poprawiło.
Awatar użytkownika
ludzki77

Drodzy ciocie i wujkowie. Okazało się że Horacy ma serducho zdrowe jak dzwon i wszystko jest w najlepszym porządku, przynajmniej w tej kwestii.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

ludzki77 pisze: 06 cze 2018, 21:07 Drodzy ciocie i wujkowie. Okazało się że Horacy ma serducho zdrowe jak dzwon i wszystko jest w najlepszym porządku, przynajmniej w tej kwestii.
:taniec: :taniec: :taniec: :taniec: :taniec:
Awatar użytkownika
ludzki77

Ponieważ będziemy musieli częściej zwiedzać świat niż typowi przedstawiciele gatunku zaopatrzyliśmy się w taki oto wynalazek:

Obrazek

Dzięki niemu będzie się nam wygodniej podróżować. Chyba mu się nawet spodobało bo w transporterze wyrażał swoje niezadowolenie, a tutaj podczas spaceru obserwował z dużym zainteresowaniem i nic nie mówił.
Awatar użytkownika
ludzki77

I jeszcze co się działo jak wróciłem z warzywniaka

Obrazek
Zablokowany