Romek :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Anulka

Re: Romus

Post autor: Anulka »

amajka123 pisze:Jestem taka zadowolona jak patrzę na Romka ten wyraz pyszczka mówi mi że jest mu u Was dobrze.
bardzo się cieszę co nie zmienia faktu że bardzo tęsknimy za nim . Nasz dom jest teraz zupełnie inny:( taki pusty. Zawsze po powrocie z pracy rozmawialiśmy ze sobą to Romuś rozkładał się na grzbiecie żeby go głaskać cieszył się z powrotu naszego . Teraz jak wracamy moja córka go nawołuje ale niestety Romek nie wychodzi.:( Zapamiętamy ten cudny czas spędzony z nim na zawsze. Teraz ma nową wspaniałą rodzinkę zatem pozdrawiamy.
Romek na nasze przybycie do domu nie przychodzi do nas, owszem, wstaje z legowiska, ale siada w drzwiach od sypialni i obserwuje, jak Bruno głupieje i skacze <lol> , pewnie myśli o nim ciekawe rzeczy w tym momencie..
Bardzo sie cieszę, że Romek trafił w nasze ręce, już sobie nie wyobrażam życia bez niego <zakochana>
Na każdym kroku go tulę i ściskam, aż się czasem denerwuje <gwiżdże> , ale nie mogę się powstrzymać <mrgreen>
Jest taki..taki do kochania <serce>
Nie dziwię się, że go Wam brakuje, sama się już przyzwyczaiłam do tego, że jest, że razem ze mną wstaje i chodzi w pobliżu i zamruczy jak trzeba..
Ale jestem pewna, że wciąż Was pamięta, to widać.
Czasem jest taki.. zamyślony, zapatrzony.. i pewnie wówczas tęskni..
Pozdrawiamy serdecznie całą rodzinę Romusia, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda się nam spotkać :kiss:
Awatar użytkownika
Anulka

Dracanka pisze:Gratuluję Romka-cienia <mrgreen> Wiem,jakie to najfajniejsze na świecie,jak kot jest Cieniem :-D
Romek kocha Cię już całym swym wielkim kocim serduchem <serce> Gratuluję bardzo,że tak się ułożylo!
Bardzo miło mi na duszy, dziękuję :kiss:
Awatar użytkownika
Anulka

Ostatnimi czasy walczę z kłopotami zdrowotnymi Nadusi, biedna, wciąż ją męczy ten trzeci migdał, ciągle marudzi i z rąk mi nie schodzi :-( Lekarz nie chce wyciąć, bo uważa, że jest za mala, Nadia dostała leki uodparniające, po których znów poszło jej na uszka.
Dopiero teraz dochodzi do siebie.
Dlatego nawet zdjęć świeżych nie mam.
Chciałam dziś uchwycić Romka, jak urzędował z Brunem, ale oczywiście jak nie jeden, to drugi uciekał mi z kadru :haha:

Romuś i ja mamy jeszcze prośbę..
Bierzemy udział w konkursie na Blog Roku 2010, nie wiem, czy to wypada tutaj poprosić <oops> , ale potrzebujemy wsparcia <mrgreen>
Przy okazji mam okazję przedstawienia się bliżej <mrgreen> , od kilku lat jestem zakręconą różoholiczką, uwielbiam róże i wszystko, co jest z nimi związane.
Tworzę powoli swój 'ogród różany' i to jest moja największa pasja.
Chociaż odkąd jest Romuś to nie jest takie prosto powiedziane... <lol>

Jeśli komuś przypadnie blog do gustu, będę wdzięczna za głos
http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarde ... ,blog.html

Romuś też tam jest, tylko mu sierść przefarbowali na czarno... <gwiżdże>
Głosowanie polega na wysłaniu smsa pod numer 7122 z treścią, czyli moim kodem H00600.
Koszt to 1,23 zł, dlatego mam śmiałość prosić <oops>
Z jednego numeru może iść tylko jeden głos.
Trzymajcie kciuki, to zawsze coś :-)
Awatar użytkownika
Anulka

Złapałam dziś Romka przy zabawie <lol>
Ostatnio jego najlepszym przyjacielem jest drucik <roll> , nosi go w pyszczku, rzuca na podłogę i się bawi jak ma ochotę.

Obrazek

Obrazek

Tuli, tuli z Nadulą
Obrazek

A dywanik przy komputerze to najlepszy drapak <roll>
Obrazek
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

śliczny :) jaka podusia :) :) mmmm :) :) aż chce się wtulić i zasnąć:) :)...... mrrr :)....
przytulaski dla Twojego kotka :) :)
Pozdrowienia dla Ciebie :) :)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Ale masz fajnie ogromnego kocurka w domciu. Jest na prawde imponujacy! <shock>
Awatar użytkownika
Tigereq

Post autor: Tigereq »

To w kocurkach fajne, że są większe i tyyyyle do tulenia :-) Świetny! A drucik to i nasza ostatnio maltretuje :D
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

już minął miesiąc od ostatniej sesji zdjęciowej Romusia :) czekamy na kolejne :) :)
:kotek:
Zablokowany