MANIEK czyli CASHMIR Lah-Di-Dah*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Kciuki będą zaciśnięte na pewno :)
Awatar użytkownika
Gosiek
Hodowca
Hodowla: Five O'Clock*PL
Kontakt:

Post autor: Gosiek »

Kciuki zaciśnięte :-) !
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

moje też się meldują :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Przepiękny Czarny Maniuś! Wiem,że to oczywiste,że czarny,ale jest tak piękny,że musze to podkreślić <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

:kotek: Żeby się nie powtarzać, to ja może podkreślę że ma cudne oczęta <zakochana>
tylko co do koloru nie jestem pewna bo na pierwszych zdjęciach wygląda że ma zielone a na dalszych że ma żółte ???? hmmm????
także trzymam kciuki za Mańka <ok>
Beatam

Post autor: Beatam »

Elwira pisze: tylko co do koloru nie jestem pewna bo na pierwszych zdjęciach wygląda że ma zielone a na dalszych że ma żółte ???? hmmm????
z kolorem oczu to jest tak u Mańka że początkowo były zielonkawe,pózniej lekko w żółty wpadały a obecnie to jest różnie raz bardziej żółte się wydają,czasem lekko pomarańczowe nawet.Ale jak czytam na forum oczy się długo wybarwiają więc czekam cierpliwie ;-)) no i dziękujemy wszystkim za zaciskanie kciuków na jutro :-)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Maniuś Ty kolego już chyba po zabiegu ? :kotek:
Beatam

Uff już po wszystkim :-) Maniuś to dzielny facet,jestem z niego dumna.Zabieg poszedł bardzo sprawnie i szybko,ranka prawie niewidoczna-minimalna.Jak wróciliśmy to pierwsze kroki skierował do kuwetki bidulek-było siusiu a potem musiałam z nim leżeć bo jak go tylko zostawiłam to od razu za mną łazikował (teraz sobie też razem polegujemy <lol> ) Troszkę się napił i polizał recovera więc jestem dobrej myśli :-) jak już nabierze sił to lekkie pranie portek zrobimy bo jak jechaliśmy do domu to było spore siusiu (pewnie po kroplówie) ale narazie daję spokój mojemu kochanemu misiowi.Jeszcze raz za kciuki dziękujemy serdecznie :kwiatek:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Dobrze że jest już po a portkami się nie przejmuj :-) ja chusteczek użyłam a resztę zrobił sam.
Beatam

Chusteczki już były,więc jak się brysio sam doczyści to pranie portek odwołuję <lol>
Zablokowany