Frodo
- maetamorphosis
Re: Frodo
Komentarze chyba zadziałały jak magia, bo wprowadzam tę dietę eliminacyjną z racji IBD (prawdopodobnie alergia) i wygląda, że po kurczaku, którego głównie jadł całe życie, jest ok. Podałam na razie dwie puszki Feringa Pure Meat i jest ok.
MoniQ - właśnie Frodo to mój pierwszy kot więc lepiej niech się trzyma. Spotkałam już jednego jego sobowtóra na żywo w poczekalni weterynaryjnej. Mi z wyglądu się te koty kojarzą z taką rasą północno-amerykańską - chantilly tiffany. ^^
Tymczasem oglądam Wasze koteczki. Może by im się przydały Instagramy - wszystkie zdjęcia w jednym widoku.
MoniQ - właśnie Frodo to mój pierwszy kot więc lepiej niech się trzyma. Spotkałam już jednego jego sobowtóra na żywo w poczekalni weterynaryjnej. Mi z wyglądu się te koty kojarzą z taką rasą północno-amerykańską - chantilly tiffany. ^^
Tymczasem oglądam Wasze koteczki. Może by im się przydały Instagramy - wszystkie zdjęcia w jednym widoku.
Sama bym chciała wiedzieć. Może jakiś pierścień władzy, to by tłumaczyło, czemu mu się charakter wyostrzył na starość na bardziej żądający. : DKarioka pisze: Jaki macie przepis na długowieczność?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Frodo
Nasz to był południowo-polski znajda, na początku zapchlony i z tasiemcem ale kochany był bardzomaetamorphosis pisze: ↑31 maja 2020, 10:47
MoniQ - właśnie Frodo to mój pierwszy kot więc lepiej niech się trzyma. Spotkałam już jednego jego sobowtóra na żywo w poczekalni weterynaryjnej. Mi z wyglądu się te koty kojarzą z taką rasą północno-amerykańską - chantilly tiffany. ^
Nasze mają, zapraszam na tymczasem.inmaetamorphosis pisze: ↑31 maja 2020, 10:47 Tymczasem oglądam Wasze koteczki. Może by im się przydały Instagramy - wszystkie zdjęcia w jednym widoku.
- maetamorphosis