Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ja mam w domu dwie Ryby, obie męskie, fajne znaki <mrgreen>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

to ile dni ma luty obczajałam jak tylko wyszedł mi termin na luty.
A ta Ryba to sie od nazwiska naszego wzięła i jakos tak zostało.
dobra ide pogonic kota po schodach <rotfl>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Anka a torbę do szpitala masz zapiętą? Ja cały czas miałam przygotowaną ale nie zapinałam. Pewnego dnia to zrobiłam i na drugi dzień rano na sygnale gnałam do szpitala <rotfl>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Rybki są bardzo udanymi ludzikami , ja też rybka <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Mój TŻ też ryba :-) .
Dziewczyny kończymy <offtopic> , bo się Lucek pogniewa.
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Kamiko pisze:Rybki są bardzo udanymi ludzikami , ja też rybka <gwiżdże>
Kasiu, to tak jak ja ;-))
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Vanicca pisze:Mój TŻ też ryba :-) .
Dziewczyny kończymy <offtopic> , bo się Lucek pogniewa.
Wrozumiały bo przecież też rybki lubi? ;-)) <lol>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

No to żeśmy się dokocili. Dokładnie w piątek <rotfl> Jak będe miałą wolniejszą chwilkę, to pokażę Wam tą różową kocicę.
Lucek póki co cięzko to znosi.
Najpierw został sam u moich rodziców, tylko z moją mamą, miauczał troszkę w nocy, ale nie chciał z nią spac, chociaz podobno mu proponowała <rotfl> dzień sędził z moim tatą, a z nim lubi bardzo byc <dziadek od kabanosków kocich> więc luz. W piątek późnym popołudniem TZ wrócił do domu i kocuro chciał się bawic i się bawili chłopaki. W nocy spał z TZtem, a w sobotę zmusił ileś razy do zabawy w gonito moją mamę.
Wczoraj jak przywieźlismy Lilę do domu Lucek zrobił dokładnie to, czego się spodziewaliśmy. Schował sie do swojego azylu pod nasze łóżko. Spędził tam cały wieczór i noc. Nie korzystał z misek, ani kuwety. Dzisiaj rano wyszedł po cukierka i na obchód na korytarz, skorystał z kuwety i na dzwięk płączu Lili zwiał pod łózko. Wstawiłam mu tam miseczkę z jedzeniem, pochrupał trochę. chyba jeszcze wodę też mu wstawię. Jesli do Lili będzie się przyzwyczajał tak samo jak do dzwięku dzwonka u moich rodziców, to do weekendu powinna byc sprawa rozwiązana a Lucek powinien przestac się bac. Gdyby Mała nie wydawałą dzwięków by było ok.
Wczoraj już witał się z gąską, obwąchał kocyk jak mała spała i dosłownie milimetry zabrakły by mógł zajrzec do rożka, ale Mała wyciągnęła łapki przez sen i wystraszony tym ruchem zwiał pod łózko i się nie pojawił do dzisiejszego ranka. Dzisiaj jak spała podałam mu ja na podogę do powąchania. Powąchał chętnie, ale z odległości jakiejś 40cm i krótką chwilkę z brzuchem przy ziemi i odszedł...
Zobaczymy co będzie dalej. Ciekawośc go rozsadza w każdym razie, więc powinno byc dobrze. Jesli do weekendu nie pozbędzie się strachu, to kupię to do kontaktu. Tylko nie mam pojęcia gdzie się udac po to...
Agathea

Post autor: Agathea »

No to gratulacje!! Niech Mała zdrowo rośnie :) czekam na fotki <klaszcze> a to do kontaktu to feliway - na pewno jest na animalii :)
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Gratulację :)!!!!!! <ok>
<ok> to czekamy na zdjęcia :) małego aniołka <aniołek>
ODPOWIEDZ