Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
nessie

Post autor: nessie »

Cudowne są te nafochane pyzy Luny. Ale dopiero zrobi minę, jak zobaczy Gato! Mam nadzieję, że przy Twoich zdolnościach uda Ci się zrobić super zdjęcia.
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

taaaa teraz to jeszcze ciapowata Lunka, a niech tylko na horyzoncie pojawi się ten trzpiot, to nagle poznasz jaką miałaś w domu kocię <lol>

Razem z Tobą i Lunką z niecierpliwością czekam na dokocenie :kwiatek:
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Luniak jak zawsze przepiękny <serce> :kotek: !
Renia pisze:taaaa teraz to jeszcze ciapowata Lunka, a niech tylko na horyzoncie pojawi się ten trzpiot, to nagle poznasz jaką miałaś w domu kocię <lol>
Dokładnie tak <mrgreen> . Ja Harity nie podejrzewałam o taką obrazę, bo jej się wszystkie zwierzątka podobają. Dopiero teraz wyszło, że owszem podobają się byle nie w jej mieszkaniu <roll> .

O chorowanie Gato nie masz się co martwić <mrgreen> . Koty "marki" Agilis Cattus nie chorują 8-) .

Bardzo jestem ciekawa tego dokocenia <roll> .
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Luna pięknie i dostojnie wygląda. Pewna jestem, że to całe dostojeństwo nie pozwoli jej na żadne niestosowne zachowanie względem Gato :) Ile dni zostało ?
Awatar użytkownika
damianos

Post autor: damianos »

Luna pieknie wyglada... superowa jest ! =D
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ach ten Twój pudrowy Luniak... Do tego dojdzie krem... Pastelowo będzie...
Się rozmarzyłam :pity:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dracanka pisze:a jaki model mercedesa wyszukałaś dla Gato?
Jeszcze nic konkretnego ale najintensywniej myślę o takim jak P-11, tapicerka: dywan (Rufi). Pewnie sobie bym go trochę przeprojektowała ale ogólnie podoba mi się schodkowy układ wejścia/zejścia :-) Nie chcę budki ani tulei, mam je w drapaku Luny i praktycznie są niewykorzystywane. Tylko ta cena zwala z nóg <diabeł>
Zastanawiam się jeszcze nad opcją wersji przejściowej... te wybory <lol>
Vanicca pisze:O chorowanie Gato nie masz się co martwić <mrgreen> . Koty "marki" Agilis Cattus nie chorują 8-)
Ja nie w tym sensie o chorowanie się martwię :-) przecież wiem, że Gato super przygotowany do życia z nowymi przyjedzie :kotek: ale wiem też, że życia się nie przewidzi a różne paskudztwa się naszych kotów czepiają.
Pola pisze:Ile dni zostało ?
Zdecydowanie za dużo <lol> 35 dni :kotek:

Dziękuję Wam, za wszystkie miłe słowa :roza:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ja postawiłabym na D5 <mrgreen>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorszka pisze:Ja postawiłabym na D5 <mrgreen>
Ten ma budkę. Budki nie chcę. Jak Gato polubi siedzenie w budce to taką opcję już w domu ma :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Mi się najbardziej podobają teraz D4 i D6, a mam D2-A, tylko że w sztruksie nie w dywanie.
U mnie budka prawie 1,5 roku stała pusta, a odkąd wyciągnęłam miękką poduszkę ze środka i wyłożyłam tylko ręcznikiem, to Tami tam bardzo często śpi w ciągu dnia. U mnie wszystkie miękkie poduchy to są beee.
Zablokowany