Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Vanicca
Luniak jak zawsze przepiękny <serce>
!
O chorowanie Gato nie masz się co martwić <mrgreen> . Koty "marki" Agilis Cattus nie chorują 8-) .
Bardzo jestem ciekawa tego dokocenia <roll> .
Dokładnie tak <mrgreen> . Ja Harity nie podejrzewałam o taką obrazę, bo jej się wszystkie zwierzątka podobają. Dopiero teraz wyszło, że owszem podobają się byle nie w jej mieszkaniu <roll> .Renia pisze:taaaa teraz to jeszcze ciapowata Lunka, a niech tylko na horyzoncie pojawi się ten trzpiot, to nagle poznasz jaką miałaś w domu kocię <lol>
O chorowanie Gato nie masz się co martwić <mrgreen> . Koty "marki" Agilis Cattus nie chorują 8-) .
Bardzo jestem ciekawa tego dokocenia <roll> .
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Jeszcze nic konkretnego ale najintensywniej myślę o takim jak P-11, tapicerka: dywan (Rufi). Pewnie sobie bym go trochę przeprojektowała ale ogólnie podoba mi się schodkowy układ wejścia/zejścia :-) Nie chcę budki ani tulei, mam je w drapaku Luny i praktycznie są niewykorzystywane. Tylko ta cena zwala z nóg <diabeł>Dracanka pisze:a jaki model mercedesa wyszukałaś dla Gato?
Zastanawiam się jeszcze nad opcją wersji przejściowej... te wybory <lol>
Ja nie w tym sensie o chorowanie się martwię :-) przecież wiem, że Gato super przygotowany do życia z nowymi przyjedzieVanicca pisze:O chorowanie Gato nie masz się co martwić <mrgreen> . Koty "marki" Agilis Cattus nie chorują 8-)
Zdecydowanie za dużo <lol> 35 dniPola pisze:Ile dni zostało ?
Dziękuję Wam, za wszystkie miłe słowa
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent