<lol> Popieram <lol>Bartolka pisze:Drugi kotek
PUFA
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- nikaxx
Przepraszam za naszą nieobecność ale nie miałam w domu neta. Jakby ktoś się nudził i miał za lajcikowe życie polecam internet z cyfrowego polsatu <ok>
Awaria chyba już opanowana i obiecuję , że będziemy regularnie się pokazywać muszę tylko baterie w aparacie naładować :-)
U nas nic nowego kociaka nie będzie bo kotka która ma być mamą naszego kociaka nie chce rujkować więc czekam w napięciu i 3mam kciuki , że jej się będzie jednak chciało.
Pufiszcz jak to Pufiszcz leniwy miziakowy głodomor
Najkochańszy na świecie.Wybieramy się jakoś w tym miesiącu na szczepienie i ogólny przegląd Pufiszcza.
A i prawie zapomniałam o najważniejszym... <oops> tęskniłam za Wami.Co to za podczytywanie z doskoku czając się czy szef nie widzi
Awaria chyba już opanowana i obiecuję , że będziemy regularnie się pokazywać muszę tylko baterie w aparacie naładować :-)
U nas nic nowego kociaka nie będzie bo kotka która ma być mamą naszego kociaka nie chce rujkować więc czekam w napięciu i 3mam kciuki , że jej się będzie jednak chciało.
Pufiszcz jak to Pufiszcz leniwy miziakowy głodomor
A i prawie zapomniałam o najważniejszym... <oops> tęskniłam za Wami.Co to za podczytywanie z doskoku czając się czy szef nie widzi
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt: