Megi i Fibi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Justyna

Post autor: Justyna »

GRATULUJĘ <ok> Może i nam się kiedyś uda dokocić, baaardzo zazdoszczę takiej decyzji oraz wyboru. Mój Orrinecki też początkowo miał być pointem, takie było pierwotne założenie ;-) ale jak wiadomo życie - życiem - pisze własne scenariusze... Orri miał być nasz <klaszcze> ale może kiedyś... w odległej galaktyce... kto wie, pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję, oczywiście mała boska <aniołek>
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Gratuluję decyzji :) Co dwa koty to nie jeden ;)
Awatar użytkownika
EDZIA

Post autor: EDZIA »

Renia i MEGAN pisze:teraz to juz pewne :D we wtorek nasza rodzina się powiększy!!!! <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze> jestem absolutnie przeszczęśliwa :D trzymajcie kciuki za nasze dokocenie :D <klaszcze> <klaszcze>
Renia, to SUPER decyzja !!! <klaszcze>

Ja tez na poczatku myślałam o jednym kocurze a teraz juz bede miala dwa <tańczy>

Odbieram je 25.09 _ kremasek & lilaczek <zakochana>

Gratuluje słusznej decyzji i trzymam kciuki za szybki dokocenie <ok>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Renia i MEGAN pisze:teraz to juz pewne :D we wtorek nasza rodzina się powiększy!!!! <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze> jestem absolutnie przeszczęśliwa :D trzymajcie kciuki za nasze dokocenie :D <klaszcze> <klaszcze>
Reniu, ale macie tempo z dokoceniem <mrgreen>
Bardzo trzymam kciuki i gratuluję decyzji.
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Odwiedziłam dzisiaj innego weterynarza, ze znacznie większymi kompetencjami niż mój dotychczasowy i.... okazalo się, że Megunia jest zdrowa, nie ma w sobie tego glupiego herpeswirusa którym straszyła mnie poprzednia lekarka!! Cieszę się ogromnie, bo bałam się o jej zdrowie. Teraz już jest wszystko dobrze, oczko było zainfekowane najpewniej wskutek zadrapania przy zabawie jeszcze w hodowli. Teraz będziemy jeszcze kroplić przez 10 dni, ale to już tylko zapobiegawczo :)
Niezwykle uradowana tym faktem z lżejszym sercem czekam na naszą drugą pociechę :D :D <tańczy> <tańczy>
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Wspaniałe wieści <klaszcze> :kotek:
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

dobre wieści :-)
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Super wieści, szkoda, że przez niekompetencję pierwszego lekarza musiałaś się denerwować...
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Zmiana planów, po Fabienne jedziemy.... JUTRO!!! <klaszcze> <klaszcze> mam nadzieję, że obie koteczki dobrze się do siebie nastawią i nie będą walczyć ze sobą :axe: Niestety czeka nas jakies 14 godzin w samochodzie.. łee więc relacja będzie napewniej w poniedziałek :D
Awatar użytkownika
Duduś
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Duduś »

kciuki za bezproblemowe dokocenie <ok>
Zablokowany