Megi i Fibi :)
- Justyna
GRATULUJĘ <ok> Może i nam się kiedyś uda dokocić, baaardzo zazdoszczę takiej decyzji oraz wyboru. Mój Orrinecki też początkowo miał być pointem, takie było pierwotne założenie
ale jak wiadomo życie - życiem - pisze własne scenariusze... Orri miał być nasz <klaszcze> ale może kiedyś... w odległej galaktyce... kto wie, pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję, oczywiście mała boska <aniołek>
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- EDZIA
Renia, to SUPER decyzjaRenia i MEGAN pisze:teraz to juz pewnewe wtorek nasza rodzina się powiększy!!!! <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze> jestem absolutnie przeszczęśliwa
trzymajcie kciuki za nasze dokocenie
<klaszcze> <klaszcze>
Ja tez na poczatku myślałam o jednym kocurze a teraz juz bede miala dwa <tańczy>
Odbieram je 25.09 _ kremasek & lilaczek <zakochana>
Gratuluje słusznej decyzji i trzymam kciuki za szybki dokocenie <ok>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Renia
Odwiedziłam dzisiaj innego weterynarza, ze znacznie większymi kompetencjami niż mój dotychczasowy i.... okazalo się, że Megunia jest zdrowa, nie ma w sobie tego glupiego herpeswirusa którym straszyła mnie poprzednia lekarka!! Cieszę się ogromnie, bo bałam się o jej zdrowie. Teraz już jest wszystko dobrze, oczko było zainfekowane najpewniej wskutek zadrapania przy zabawie jeszcze w hodowli. Teraz będziemy jeszcze kroplić przez 10 dni, ale to już tylko zapobiegawczo
Niezwykle uradowana tym faktem z lżejszym sercem czekam na naszą drugą pociechę
<tańczy> <tańczy>
Niezwykle uradowana tym faktem z lżejszym sercem czekam na naszą drugą pociechę
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Renia
- Duduś