Dagmara

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Spóźnione, acz szczere życzenia dla Dagmarki :tort:

Życzę jej najpierw zdrówka nieskazitelnego, a potem... TOWARZYSZA <diabeł>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

i ja życzenia nejlepsze przesylam i by kocie takie nakolankowe pozostało :-)
Marina

Post autor: Marina »

Dracanko, Mago, dziękujemy pięknie za życzenia <mrgreen>

A co do towarzysza dla kici - to myślę, i myślę, i trochę mam cykora, ale coś czuję, że prędzej czy później to nastąpi <mrgreen>

Gdy czytam o dokoceniach na forum i widzę te wszystkie prześliczne maleńtasy w forumowych hodowlach to najchętniej całą taką gromadkę bym zagarnęła do siebie.
No, ale najpierw musiałabym wygrać w totka tyle, żeby wystarczyło na odpowiednio duży dom, i żebym mogła zwolnić się z pracy i zajmować się kociakami. Ach, fajnie pomarzyć :-P
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Marina pisze: A co do towarzysza dla kici - to myślę, i myślę, i trochę mam cykora, ale coś czuję, że prędzej czy później to nastąpi <mrgreen>
lepiej prędzej <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Dracanka

Czy ja mogę grzecznie poprosic o przypomnienie Dagmarki? <mrgreen>
Pewnie nieźle już urosła, a kolor jej przepiękny, więc tęsknię...
Marina

Oj, Dracanko, ale się dzisiaj strachu przez Ciebie najadłam <mrgreen>
Właśnie chciałam sprawdzić jak daleko na tyłach wątek Dagmarki utknął, a pamiętałam, że ostatnio pisałam w maju, więc szukam wśród postów majowych a tam nic, nie ma nas ;-(
Już sobie pomyślałam, że to może Dorszka za nieprzypominanie koteczki jakiś banik na nas nałożyła :-( , ale przyglądam się dalej a tam są posty jeszcze starsze. Kamień spadł mi serca. Szukam, szukam dalej i jest, znalazł się Dagmarkowy wątek :-D

Dzięki za pamięć, Dracanko <pokłon> Jakoś przegapiłam Twój wpis i :bicz: mi się należy. Święta idą i wszystko co zakurzone czas odkurzyć <mrgreen>

Dagmarka rzeczywiście urosła, trzyma wagę około 4 kg, ale przede wszystkim zrobiła się mocno miziasta, śpi ze mną, wręcz czeka na ścielenie łóżka i pierwsza się na nim układa, oczywiście wybierając nalepszą miejscówkę a ja później muszę się jakoś obok niej wpasować, żeby broń bosz jej nie spłoszyć.

Wielką radochę sprawiła mi wczoraj rano. Niunieczka moja kochana, o 6.40 weszła na mnie, przemaszerowała do twarzy i dała mi buziaczka. Tak sobie myślę, że chciała mnie obudzić, żebym przypadkiem nie spóźniła się do pracy. Taki z niej <aniołek>

Wiem, że post bez fotek nieważny, ale muszę sobie przypomnieć jak to się robi <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dracanka

Marina pisze: Wiem, że post bez fotek nieważny, ale muszę sobie przypomnieć jak to się robi <mrgreen>
No to przypominaj <mrgreen>
Ona taka piękna jest <zakochana>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Jaka ona jest śliczna <shock> Super ma futerko... Doczytałam, że by 25 ;-) Czółko i ogonek są wręcz ach... <zakochana> I jaki ma czadowy drapak <!> Moje takiego nie mają, o ja niedobra pańcia :bicz:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Witam, ja dopiero dziś dotarłam na wątek Dagmarkowy ;-))
Piękną masz tą kicię. A ostatnie zdjęcia są cudowne. uwielbiam zdjęcia z języczkiem! :-D
Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia, bo ja szczerze mówiąc (może to i wstyd :-o ) ale pierwszy raz widzę takie kolorki futerka :-P
Marina

Hann pisze:Jaka ona jest śliczna <shock> Super ma futerko... Doczytałam, że by 25 ;-) Czółko i ogonek są wręcz ach... <zakochana> I jaki ma czadowy drapak <!> Moje takiego nie mają, o ja niedobra pańcia :bicz:
Lakshmi przeprowadziła śledztwo i stwierdziła, że kicia ma kolorek b25 czyli bez y, który oznacza złotko. A kicia najpiękniejszy ma brzuszek, taki w ciepło miodowym odcieniu.
Jak na brytka w ogóle ma chyba kolorek mało typowy bo rzeczywiście niewiele podobnych na forum.
Zablokowany