Gabryś i Leon

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mevik

Post autor: mevik »

Ja myślę, że w tej tubce jest jakaś pasta z tuńczyka, a nie specyfik na odkłaczanie <lol>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

mevik pisze:Ja myślę, że w tej tubce jest jakaś pasta z tuńczyka, a nie specyfik na odkłaczanie <lol>
to nie jest malt pasta tylko pasta serowa Obrazek
Awatar użytkownika
mevik

Post autor: mevik »

madziulam2 pisze:
mevik pisze:Ja myślę, że w tej tubce jest jakaś pasta z tuńczyka, a nie specyfik na odkłaczanie <lol>
to nie jest malt pasta tylko pasta serowa Obrazek
O proszę - i znowu dowiedziałam się czegoś nowego na forum. <roll> A czy możesz mi Madziu wyjaśnić, czy to jest jedynie przysmak dla kotów, czy też ma jakieś właściwości odkłaczające?
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

To jest raczej przysmak choć tak go zachwalają - "Biotynowa pasta serowa to kompozycja aromatycznego sera i biotyny. Zapobiega wypadaniu sierści, jej matowieniu, zanikaniu barwy i powstawaniu łupieżu."
U mnie to jedyny przysmak, który zjada Leon - nic, dosłownie nic innego z przysmaków nie jest zjadlewe <diabeł>
Awatar użytkownika
Mały Lew
Hodowca
Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
Kontakt:

Post autor: Mały Lew »

U nas też serowa pasta znika w oka mgnieniu w kocich paszczach - nie ma u nas kota, który by jej nie lubił.

Się Leoncjowi urosło <shock>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Mały Lew pisze:U nas też serowa pasta znika w oka mgnieniu w kocich paszczach - nie ma u nas kota, który by jej nie lubił.

Się Leoncjowi urosło <shock>
Ta pasta jest jakaś zaczarowana <rotfl> <rotfl>

Leon rośnie w oczach - czekam tylko kiedy przerośnie brata bo że go przerośnie jestem tego pewna :-P

dziś moje koty ewidentnie odpoczywają od upału... zaczęły być aktywne w dzień, chodzą takie bardziej zadowolone... a jak u Was??

chciałam wygodnie obejrzeć TV na leżąco w łóżeczku, ale niestety Gabryś zajął całe - śpi aniołek tak słodko wyciągnięty, że nie mam serca go budzić, więc Ja siedzę a kotek leży w najlepsze - matko jak Ja je koffam!!!
Awatar użytkownika
EsteraR
Hodowca
Hodowla: EstiBri*PL
Kontakt:

Post autor: EsteraR »

u mnie też widać jakieś większe poruszenie w domu :)
najpierw jak wróciłam z pracy to Kamiś i Fredi zjedli wołowinkę, a Pampi kurczaczka, a potem zaczęły się gonitwy po mieszkaniu <diabeł> stado słoni ( bo to 4,2 kg Pampuszka, 3,7 kg Frediego i 3 kg Kamisi) to takie dudnienie na parkiecie powstało jakby dzieciaki w przedszkolu biegały <lol>

a Pampi jak odpoczywa to na środku stołu okrągłego, więc jak się rozciągnie to cały zajmuje i tez jak spojrzę na tą mordkę, to serca nie mam żeby go ruszać i jemy kolację przy ławie <mrgreen>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

madziulam2 pisze:dziś moje koty ewidentnie odpoczywają od upału... zaczęły być aktywne w dzień, chodzą takie bardziej zadowolone... a jak u Was??
U nas też większa aktywność ... przy miskach :haha: szczególnie jeden taki mały nie może się dzisiaj zasycić <lol>
A tej pasty serowej to i ja muszę kiedyś spróbować, to znaczy miśki <mrgreen>
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

madziulam2 pisze:a jak u Was??
To samo. Wczoraj to już zaczynałam się martwić, że coś dolega mojemu futrzaczkowi, ale dziś znów zaczął gadać i ganiać, jest dobrze. Ba! Nawet zimny parkiet znów zamienił na wygodną kanapę! <mrgreen>
Biedne te nasze maleństwa, muszą nosić kożuchy w taki upał...

Tak zachwalacie, że chyba zakupię to serowe cudo <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

U mnie mają "dyrdum pyrdum". Vincent gania jak szalony od wczoraj, Frodo robi tylko uniki przed nim. Za 4 godziny mały padnie, zrobią mu wydmuszki ;-( . Na razie głoduje i próbuje wyciągnąć mnie do kuchni do miski.
Zablokowany