Feliks i Niko
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Ale,cóż tam za wstyd!aaGaa pisze:... Asieńko jaka ja gapa...ominęły mnie urodzinki Nikusiaoj wstyd ogromny.... to tak od mojego Nikula i jego gapciowatej panci kizianki dla Solenizanta
proszę przekazać <roll>
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Oj,mam urwanie głowy w pracy i ze zdjęciami jakoś kiepsko.Poza tym z Feliksa zrobił się mały terrorysta. Codziennie o godz.3.00
dobija się do drzwi sypialni waląc w nie całym swym słusznym ciałkiem.Nie pozostaje mi nic innego jak wstać i wpuścić rozrabiarę (mój błąd wychowawczy <lol> )który dalej się rozbija czy to żaluzjami czy gryząc firankę.Kotuś jest wyjątkowo zabawowy i wcale mu nie jest do spania.Muszę chyba wytrzymać kiedyś to dobijanie do drzwi i ukrócić ten proceder.Biedny Niko okupuje zawsze rozetę śpiąc w najlepsze, ale gdy Feliks rozpoczyna manewry ,mały solidarnie wypełza z legowiska i staje obok niego.Czasem mąż po pierwszym ataku Felka na drzwi zamyka ogony w pokoju obok tzw.obozie dla terrorystów. <lol>
Niedawno zajęłam się moimi działkowymi bidami i udało mi się złapać 2 kotusie i zawieźć do sterylki.Z kasą pomogły dziewczyny z forum miau <pokłon> .Zostały mi jeszcze 4 bezdomniaki do ciachnięcia
Ogoniaste w niecodziennej pozie

I moja Szarunia już po zabiegu

Dziękujemy za odwiedzinki pozdrowienia i mizianki dla kotusia.
Niedawno zajęłam się moimi działkowymi bidami i udało mi się złapać 2 kotusie i zawieźć do sterylki.Z kasą pomogły dziewczyny z forum miau <pokłon> .Zostały mi jeszcze 4 bezdomniaki do ciachnięcia
Ogoniaste w niecodziennej pozie

I moja Szarunia już po zabiegu

Dziękujemy za odwiedzinki pozdrowienia i mizianki dla kotusia.