Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Aj Luna, Luna nie ma nic gorszego, niż gówniarstwo plątające się pod nogami <rotfl> ale przynajmniej dzięki temu pyszności dostajesz <rotfl> <rotfl> mieszanke da sie obejśc. nie będe ci podpowiadac co i jak, bo mi Mago ogon ogoli, ale jakby co, to wiesz wal jak w dym!!
-Lucek-
Ps. Normalnie wypiękniałaś przy tym nieletnim!!
pozdrowienia <zakochana>
-L.
-Lucek-
Ps. Normalnie wypiękniałaś przy tym nieletnim!!
pozdrowienia <zakochana>
-L.
- Agnieszka7714
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Lunia, jak Ty ładnie opowiadasz. Zupełnie jakbym tam z Tobą była
Muszę przyznać, że bardzo zaskoczyłaś mnie taką dojrzałą i pełną oceną ostatnich wydarzeń.
Współczuję Ci trochę sytuacji, bo zmiany zawsze z początku są mało fajne; wszystko trzeba poznać od nowa i nie raz zmienić codzienny porządek - ale z czasem myślę, zauważysz więcej pozytywnych (niż tylko smaczniejsze chrupeczki) zmian z obecności tego kremowego młodzieńca. Dobrze mu z oczu patrzy :-)
Poza tym, jak coś przez przypadek się "stanie" zawsze możesz zrzucić winę na niego
chociaż taka dostojna dama, raczej nie ma wpadek.
Bardzo się za Tobą laleczko stęskniłam - może Duża teraz częściej wstawi i Twoje zdjęcie, skoro ten maluch taki wszędobylski i skupia tyle uwagi? Pięknie wyglądasz, a ja z przyjemnością patrzę w te bursztyny nad Twoim noskiem.
<serce>
Współczuję Ci trochę sytuacji, bo zmiany zawsze z początku są mało fajne; wszystko trzeba poznać od nowa i nie raz zmienić codzienny porządek - ale z czasem myślę, zauważysz więcej pozytywnych (niż tylko smaczniejsze chrupeczki) zmian z obecności tego kremowego młodzieńca. Dobrze mu z oczu patrzy :-)
Poza tym, jak coś przez przypadek się "stanie" zawsze możesz zrzucić winę na niego
Bardzo się za Tobą laleczko stęskniłam - może Duża teraz częściej wstawi i Twoje zdjęcie, skoro ten maluch taki wszędobylski i skupia tyle uwagi? Pięknie wyglądasz, a ja z przyjemnością patrzę w te bursztyny nad Twoim noskiem.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Mówisz i masz <lol>mimbla pisze:Ja chcę zobaczyć Królową bez majestatu, ale za to z Gato <diabeł>
[center]

[/center]
Tak na marginesie, wiem, że ten fotel w tle jest stary i zniszczony. Ale żal wyrzucić bo koty go kochają no i fantastycznie się na tym rupieciu siedzi <lol>
Ale żeby nie było, że tak całkiem bez majestatu moja dziewczynka :-)
[center]

[/center]I niech mi ktoś powie, że mało zdjęć wstawiłam <diabeł> <lol> Mam tylko nadzieję, że kolory są ok, bo ja nadal nieskalibrowana a w zdjęciach dłubię <diabeł>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt: