Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Soniu, brawo! Bardzo podobają mi się te zdjęcia :-)
Nie, żeby Brysi coś brakowało, ale Tami to mój ulubieniec. Arkowi mojemu też się bardzo podoba i czasem jak mam wyświetlony Twój wątek i jakieś zdjęcie Tamiego oglądam, to mówi: o, ten ładny <lol>. A że nigdy nie kojarzy wątków, nie wspominając już o kotach, to ten tekst, słyszałam już parę razy <mrgreen>
Nie, żeby Brysi coś brakowało, ale Tami to mój ulubieniec. Arkowi mojemu też się bardzo podoba i czasem jak mam wyświetlony Twój wątek i jakieś zdjęcie Tamiego oglądam, to mówi: o, ten ładny <lol>. A że nigdy nie kojarzy wątków, nie wspominając już o kotach, to ten tekst, słyszałam już parę razy <mrgreen>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dzięki animru. Mam taki prosty darmowy programik FS Viewer. Jest do ściągnięcia w necie.animru pisze:ostatnie zdjęcia, te eleganckie, po prostu cudownew jakim programie robisz podpisy i ramki?
super to wygląda. no i jak to się robi, że koty się ma takie okrągłe, ha? też chcę <lol>
A to, że są okrągłe te moje bryśki, to chyba dzięki dobremu apetytowi od małego, no i dzięki genom odziedziczonym przez rodziców. Brysia jest bardzo podobna do mamy, ale posturę to odziedziczyła chyba po tatusiu, za to Tami to jest cała mamusia, a głowę ma coraz bardziej podobną do tatusia. Dodam, że Tami to już dawno swojego tatę przerósł o 2 kg :-)
- animru
Sonia, dzięki:) już przetestowałam ten programikSonia pisze:Dzięki animru. Mam taki prosty darmowy programik FS Viewer. Jest do ściągnięcia w necie.animru pisze:ostatnie zdjęcia, te eleganckie, po prostu cudownew jakim programie robisz podpisy i ramki?
super to wygląda. no i jak to się robi, że koty się ma takie okrągłe, ha? też chcę <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No to wstawiaj i już idę podziwiać na wątek Bazyla :-)animru pisze:Sonia, dzięki:) już przetestowałam ten programikSonia pisze:Dzięki animru. Mam taki prosty darmowy programik FS Viewer. Jest do ściągnięcia w necie.animru pisze:ostatnie zdjęcia, te eleganckie, po prostu cudownew jakim programie robisz podpisy i ramki?
Bazyla zdjęcia z podpisami prezentuja się tak dostojnie <pokłon>