Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

ODPOWIEDZ
Beatam

Post autor: Beatam »

przecuuudne <zakochana>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Soniu, brawo! Bardzo podobają mi się te zdjęcia :-)

Nie, żeby Brysi coś brakowało, ale Tami to mój ulubieniec. Arkowi mojemu też się bardzo podoba i czasem jak mam wyświetlony Twój wątek i jakieś zdjęcie Tamiego oglądam, to mówi: o, ten ładny <lol>. A że nigdy nie kojarzy wątków, nie wspominając już o kotach, to ten tekst, słyszałam już parę razy <mrgreen>
aaGaa

Post autor: aaGaa »

Piękności!!!
... i jak profesjonalnie, Ci Modele zapozowały :kotek:
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Piękne i eleganckie oba dwa :-D
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

cudeńka dwa :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dziękuję Wam bardzo :-) :kwiatek:
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

ostatnie zdjęcia, te eleganckie, po prostu cudowne :) w jakim programie robisz podpisy i ramki? :) super to wygląda. no i jak to się robi, że koty się ma takie okrągłe, ha? też chcę <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

animru pisze:ostatnie zdjęcia, te eleganckie, po prostu cudowne :) w jakim programie robisz podpisy i ramki? :) super to wygląda. no i jak to się robi, że koty się ma takie okrągłe, ha? też chcę <lol>
Dzięki animru. Mam taki prosty darmowy programik FS Viewer. Jest do ściągnięcia w necie.
A to, że są okrągłe te moje bryśki, to chyba dzięki dobremu apetytowi od małego, no i dzięki genom odziedziczonym przez rodziców. Brysia jest bardzo podobna do mamy, ale posturę to odziedziczyła chyba po tatusiu, za to Tami to jest cała mamusia, a głowę ma coraz bardziej podobną do tatusia. Dodam, że Tami to już dawno swojego tatę przerósł o 2 kg :-)
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Sonia pisze:
animru pisze:ostatnie zdjęcia, te eleganckie, po prostu cudowne :) w jakim programie robisz podpisy i ramki? :) super to wygląda. no i jak to się robi, że koty się ma takie okrągłe, ha? też chcę <lol>
Dzięki animru. Mam taki prosty darmowy programik FS Viewer. Jest do ściągnięcia w necie.
Sonia, dzięki:) już przetestowałam ten programik :) Bazyla zdjęcia z podpisami prezentuja się tak dostojnie <pokłon>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

animru pisze:
Sonia pisze:
Sonia, dzięki:) już przetestowałam ten programik :) Bazyla zdjęcia z podpisami prezentuja się tak dostojnie <pokłon>
No to wstawiaj i już idę podziwiać na wątek Bazyla :-)
ODPOWIEDZ