Proszę wygłaskać tą futrzastą damę ode mnie
Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- basienka
- Hodowca
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dziś minął 6 tydzień zakraplania oczek celem osłabienia i wyciszenia wrednego wirusa...
Czas robi swoje i obie nabrałyśmy wprawy, ja w zakraplaniu a Lunka w ćwiczeniu swej kociej cierpliwości w tym temacie :-)
Mój kochany miś znosi to ze stoickim spokojem.
Zdrowiejcie oczka, zdrowiejcie...

Ta foteczka to moje pierwsze próby z nowym aparatem. Jeszcze kiepsko jest z moimi umiejętnościami i obiektyw słabiutki ale co tam i tak jestem przeszczęśliwa jak diabli <mrgreen>
Czas robi swoje i obie nabrałyśmy wprawy, ja w zakraplaniu a Lunka w ćwiczeniu swej kociej cierpliwości w tym temacie :-)
Mój kochany miś znosi to ze stoickim spokojem.
Zdrowiejcie oczka, zdrowiejcie...

Ta foteczka to moje pierwsze próby z nowym aparatem. Jeszcze kiepsko jest z moimi umiejętnościami i obiektyw słabiutki ale co tam i tak jestem przeszczęśliwa jak diabli <mrgreen>
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
olska pisze:ćwicz dużo na Lunce a potem wszystko nam pokazuj <roll>
Olska, ty mi nie pisz takich rzeczyDorszka pisze:Cieszę się BARDZO z Twojego nabytku, ale z tego, co widzę, Lunka pewnie niedługo będzie miała dość eksperymentów
Tak, Dorszko, kot jak widzi, że sięgam po aparat to demonstracyjnie wychodzi z pokoju a jak ją już przyłapię i zrobię parę zdjęć to patrzy na mnie z pytaniem w oczach... no ile można zrobić takich samych zdjęć? ... i odwraca głowę

- ko_da1
- Kontakt: