Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

No to jeszcze dwa.
To mnie powala na kolana, nie wiem dlaczego, może że takie wyraźne <lol>

Obrazek

a tu mój pieszczoch w całej okazałości (Vincent to jednak lubi aparat, gorzej z Frodem, ten unika go jak ognia)

Obrazek
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

oj oj oj chyba z końcem roku tak na mikołajo-gwiazdkę sama sobie prezent foto zrobię - tylko czy mnie udadzą się takie ładne zdjęcia??
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

madziulam2 pisze:oj oj oj chyba z końcem roku tak na mikołajo-gwiazdkę sama sobie prezent foto zrobię - tylko czy mnie udadzą się takie ładne zdjęcia??

Madzia, pewnie, że się udadzą. Z mojego miliona nadają się powiedzmy ze sto. <mrgreen> Ale małymi kroczkami do celu. Najważniejsze aby się nie poddawać. ;-))
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

wow Super :kotek:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Frodo jaki kloc <lol>
Vincuś , jak zawsze <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Cudowna kita :) :kotek: !!!
Zdjęcia kwiatków śliczne, nadawałyby się na pocztówkę :).
Awatar użytkownika
Martinee

Post autor: Martinee »

Nie boicie się kociaków wyprowadzać na zewnątrz bez szorków ? <shock> <shock> <shock> Ja z Dexterem wychodze na szorkach i jeszcze czuje sie nie pewnie <suchy> .
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Martinee pisze:Nie boicie się kociaków wyprowadzać na zewnątrz bez szorków ? <shock> <shock> <shock> Ja z Dexterem wychodze na szorkach i jeszcze czuje sie nie pewnie <suchy> .
Kotki wychodzą na balkon tylko w naszej obecności. Nie mamy zabezpieczonego balkonu, więc przebywam razem z nimi. Frodowi nawet nie chce się skakać, nigdy nie próbował, natomiast Vincent czeka tylko na okazję. Czort z niego. Zastanawiałam się czy nie zakładać mu właśnie szelek na balkonie.
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Jeśli mieszkacie bardzo wysoko to ja bym zakładała szelki. A jeśli na pierwszym to... hmmm... i tak takie kotki ważące jak Frodo 7,5 kg to ciężko spadają i mogą sobie coś zrobić nawet z pierwszego piętra... najlepiej zabezpieczyć balkon.
Tutaj na forum ktoś kiedyś podał tę stronkę http://www.sieci-korsze.pl/.

Pozdrawiam :) i głaski dla ślicznych kotków :kotek: :kotek: .
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Zamówiłam szelki dla Vincent. Nie mamy innego wyjścia. On to ma robaki w doopce i nie usiedzi na miejscu. Tak mocno go przyciąga ta barierka, że nie ma na niego mocnych. Jeśli chodzi o Froda, to nie wejdzie na barierkę. Ostatnio przyfrunął na nią ptaszek. Mój ciapciuś tylko siedział i gadał do niego, nawet łapkami nie opierał się o murek. Chyba jego 7,85 kg nie pozwala mu na takie podskoki <lol>
Zablokowany